• Beyond: Two Souls (PlayStation 3)
  • Releasedatum: 11 oktober 2013
  • PS4, PC, PS3

Beyond: Two Souls kopen voor PS3

Beyond:Two Souls volgt het verhaal van Jodie, een jong meisje met een speciale gave: vanaf haar geboorte word is ze verbonden aan een mysterieuze entiteit.

Blijf altijd op de hoogte van de allerlaagste prijs.

De game is nu verkrijgbaar bij de onderstaande winkels.

Bekijk ook prijzen voor PC, PS4

Winkelprijzen Totaal
Nedgame € 13,99
bol.com Partner € 18,00

We kunnen nu wel stellen dat Beyond: Two Souls onze verwachtingen meer dan waar heeft gemaakt. Het ziet er goed uit, het klinkt lekker en er is uitstekend acteerwerk neergezet. Dat de gameplay lijkt op die van Heavy Rain maakt niet uit – op het inspecteren van muren na – want dit nieuwe verhaal is geweldig. De Beyond Touch applicatie maakt het daarnaast leuk voor meerdere mensen om naar het spel te kijken. Het is immers net alsof je een hele lange film speelt. Of je alle eindes wil gaan bekijken, laten we geheel aan jou over. Zoals David Cage, de schrijver van het spel, mooi verwoordt: "Speel de game één keer en daarna niet meer. In het echte leven kun je keuzes ook niet opnieuw maken dus waarom zou je dat wel doen in het leven van Jodie Holmes?"

  • Geweldig, meeslepend verhaal
  • Audiovisueel verbluffend
  • Uitdagende, afwisselende gameplay
  • Beyond Touch is een leuke toevoeging
  • Kleine grafische minpuntjes
  • Irriterende muurinspecties die soms voorkomen
Releasedatum 11 oktober 2013
Genre Actie, Avontuur
Platform PlayStation 3
Ook voor PC, PS4
PEGI-rating 16
Publisher Quantic Dream
Developer Quantic Dream
EAN 0711719242468, 2550009274288

Nieuw project Quantic Dream binnenkort bekend

Op 18 december 2014

Quantic Dream, de ontwikkelaar van Heavy Rain en Beyond: Two Souls, komt volgende maand met nieuws over hun nieuwe project voor de PlayStation 4 van Sony.

Beyond: Two Souls komt mogelijk naar de PS4

Op 8 juli 2014 - 3 reacties

Op twee Zwitsere sites zijn er listings verschenen in het Duits die wijzen op een PS4 uitgave van Beyond: Two Souls. Eén van de listings geeft aan dat het spel vanaf september 2014 verscheept zal worden. 

Beyond: Two Souls naar de PlayStation 4?

Op 23 april 2014 - 2 reacties

Uit een portfolio van iemand die aan Beyond: Two Souls werkte, zijn vandaag enkele screenshots gelekt die hinten naar een versie van Beyond: Two Souls voor de PlayStation 4.

Beyond: Two Souls verkocht meer dan 1 miljoen exemplaren in 2013

Op 11 januari 2014 - 2 reacties

De filmische game Beyond: Two Souls is in 2013 meer dan één miljoen keer over de toonbank gegaan. Opvallend is dat de game alleen al in Frankrijk 70.088 keer verkocht.