PS Now update van februari 2018

De online streamingdienst van Playstation, Playstation Now voegt nieuwe games toe aan zijn collectie. Titels als For Honor, Sniper Elite 4 en Red Dead Redemption zijn al op de streamingdienst te spelen en in februari voegt Sony weer een aantal topgames toe aan de collectie. Bekijk hier de volledige PS Now update van februari 2019.

Mortal Kombat X

Op 23 april 2019 komt de nieuwste Mortal Kombat uit, namelijk Mortal Kombat 11. Voor fans die niet kunnen wachten op deze titel is het vanaf februari 2019 mogelijk om te beginnen met Mortal Kombat X op PS Now. Oefen alvast met je favoriete characters uit de Mortal Kombat titels. Steek bijvoorbeeld als Sub-Zero een ijspegel in iemands oog of breek iemands rug door hem tientallen meters in de lucht te gooien, waarna je tegenspeler op je knie landt.

Metal Gear Solid HD Collection

Fans van de Metal Gear Solid franchise hebben geluk, Metal Gear Solid HD Collection is vanaf februari te spelen op PS Now. Deze collectie bevat Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty, Metal Gear Solid 3: Snake Eater en Metal Gear Solid: Peace Walker. Verder zullen er in de aankomende maanden meer Metal Gear Solid titels aan PS Now worden toegevoegd.

Metro: Last Light Redux

De survival horrorgame Metro: Last Light Redux voegt zich ook bij de, over de 600 titels tellende streamingdienst PS Now. Nu dat de release van Metro Exodus om de hoek ligt, kunnen spelers nu alvast opgaan in de game Metro: Last Light Redux uit 2013.

PS Now heeft al een indrukwekkende database aan titels bij elkaar gebracht en met titels als Mortal Kombat X en Metal Gear Solid wordt het alsmaar beter. Hier de volledige PS Now update van februari:

PS Now is de streamingdienst voor Playstation 4 en komt gepaard met een maandelijkse subscription van 15 euro per maand, of een jaarlijkse betaling van 99,99 euro. Voor starters van deze streamingdienst is er een proefperiode van 7 dagen.