Previews

  Guardians of the Galaxy wordt een singleplayer liefdesbrief [Exclusief interview]

  Marvel's Guardians of the Galaxy is officieel uit de doeken gedaan door Square Enix. Ontwikkelaar Eidos Montréal is al flink wat jaren met de game bezig en nu de Guardians of the Galaxy release in zicht is, spraken we als enige in Nederland de makers van de game. Er valt namelijk genoeg te bespreken over de grote action/adventure game waarin het verhaal centraal staat.

  F1 2021 Preview: In de slipstream van het huidige Formule 1-seizoen!

  Een nieuw jaar en dus een nieuwe editie van een jaarlijks spel. Ook de F1-franchise krijgt er een 2021-versie bij, maar dit keer valt de titel onder de vlag van EA Sports (dat Codemasters overnam aan het begin van 2021). De vraag is dan ook welke nieuwe ideeën er naar de tafel worden gebracht voor F1 2021: een vraag die we in onze F1 2021 preview zullen beantwoorden!

  KeyWe Preview - Een PostNL sorteercentrum met kiwivogels

  KeyWe, een geheel nieuwe indiegame die je een ervaring geeft op een postkantoor zonder armen. Klinkt niet heel boeiend, maar het geeft soms nog wel geinige uitdagingen en opdrachten terwijl je postkantoor helemaal overgenomen is door planten of je weer eens naast het bureau valt.

  Scarlet Nexus Preview - Planten ontwortelen in futuristisch Japan

  Scarlet Nexus werd vorig jaar voor het eerst gepresenteerd tijdens het Xbox 20/20 event van Microsoft en was daarbij meteen één van de grote aandachtstrekkers. Sindsdien staat Scarlet Nexus hoog op ons verlanglijstje en we keken dan ook uit naar de releasedatum van deze typisch Japanse RPG in anime/manga-stijl. We gingen alvast met de eerste uren van de game aan de slag en vertellen je er alles over in onze Scarlet Nexus preview!

  NieR: Replicant Preview - Mysterieus verhaal met geweldige combat

  Fans van de games van Yoko Taro, maak je borst maar nat. Er is namelijk een geweldige titel in aantocht. NieR: Replicant Ver. 1.22474487139… lijkt een ideale titel te worden binnen de franchise. Het is voor het eerst dat we NieR: Replicant in het westen mogen ontvangen en het wordt zoals andere titels van Taro een heerlijke combi tussen hack and slash met een intrigerend en mysterieus verhaal.

  It Takes Two gameplay is lachen, gieren, brullen

  Regisseur Josef Fares is terug van weggeweest met een nieuw co-op avontuur. It Takes Two is de naam van de game en wij gingen alvast een paar uur met de It Takes Two gameplay aan de slag. Of dit fantasierijke avontuur een titel is om naar uit te kijken, lees je in onze uitgebreide preview!

  Guilty Gear Strive Preview – Veelbelovende fighter

  Vechtersbazen opgelet, want naast de gevestigde orde van Street Fighter en Mortal Kombat is Guilty Gear weer terug met een nieuw deel. Guilty Gear Strive kreeg een open bèta en daar rolden wij onze mouwen even voor op. Hoewel de game nog niet compleet is, is het resultaat veelbelovend voor de release in april, al moet er ook nog een en ander gebeuren.

  Watch Dogs Legion multiplayer heeft een geheim wapen

  Watch Dogs Legion is inmiddels alweer dik drie maanden uit, maar dat wil niet zeggen dat de koek op is voor de bekende open world hacker reeks. In tegenstelling zelfs, een Watch Dogs Legion multiplayer is onderweg. Wij gingen alvast een volle middag aan de slag in het futuristische Londen met wat vrienden.

  Crimson Heist luidt Year 6 van Rainbow Six Siege in

  Rainbow Six Siege mocht eind 2020 al weer vijf kaarsjes uitblazen. De game is nog steeds ongekend populair en Ubisoft heeft bekendgemaakt wat Year 6 van Rainbow Six Siege allemaal te bieden heeft. Wij kregen de mogelijkheid om al even te stoeien met Operation Crimson Heist en de eerste indruk lees je hier!

  Bravely Default II Preview - Gewoon dapper terug van weggeweest

  Bravely Default maakte in 2012 furore op de 3DS met een standaard verhaal over kristallen die de balans tussen goed en kwaad moesten herstellen, maar met een aantal vernieuwende gameplay elementen. De directe vervolgen waren minder succesvol, maar Claytechworks vond het nu tijd om terug naar de roots van de serie te gaan. Kan Bravely Default II oude tijden doen herleven op de Switch?

  Balan Wonderworld demo - Kleurrijk door de maisvelden struinen

  Balan Wonderworld werd juli vorig jaar aangekondigd tijdens de Xbox Games Showcase. Van de game werd destijds een trailer getoond die er vrolijk uitzag. Inmiddels nadert de releasedatum van de game met rasse schreden, 25 maart ligt Balan Wonderworld in de schappen en e-stores. Hoogste tijd om de game eens te checken. Dat deden wij dan ook met de demo die binnenkort uit komt.

  Super Mario 3D World + Bowser’s Fury Preview - Bowser is woest!

  Nintendo is de afgelopen jaren druk bezig de Wii U blockbusters een voor een naar de Switch te brengen. Nu is eindelijk de loodgieter weer aan de beurt met zijn grootste Wii U avontuur. Super Mario 3D World is, net als de rest, niet zomaar een port, maar voegt flink wat content toe. Of dit een aankoop voor de volle mep rechtvaardigt lees je in deze Super Mario 3D World + Bowser’s Fury preview.

  The Phantom Thieves komen (opnieuw) onze harten veroveren met Persona 5 Strikers

  Net wanneer Joker en de rest van de Phantom Thieves zijn herenigd om te genieten van een vakantie, wordt Japan geteisterd door allerlei vreemde gebeurtenissen. Tijd voor een trip naar de Metaverse dus. Ditmaal niet met turn-based gevechten, maar in real-time hack n slash battles. Je leest het in onze Persona 5 Strikers preview.

  Little Nightmares 2 gameplay brengt meer griezels!

  Puzzelen, platformen met een trillende controller in de hand. Het kan niet anders dat Little Nightmares 2 voor de deur staat. Het nieuwe avontuur van Six belooft wederom een spannende tocht te worden, maar weet het nieuwe fans te maken? Daar kom je in onze Little Nightmares 2 gameplay preview snel genoeg achter.

  Opnieuw op sluipjacht in Hitman 3

  Op 20 januari komt het derde en laatste deel in de Hitman-trilogie uit en kun je als Agent 47 wederom op pad in een scala aan nieuwe levels. Zo vlak voor de release zijn wij alvast met het begin van de game aan de slag gegaan. In deze Hitman 3 preview lees je wat IOI Interactive allemaal voor fans in petto heeft!

  Monster Hunter Rise Demo - Vechten met vrienden!

  Jullie wisten het misschien niet, maar bij XGN zijn we grote fans van de Monster Hunter-serie. Toen Nintendo zo goed was ons een paar dagen eerder aan de slag te laten met de demo van Monster Hunter Rise zeiden we er daarom geen nee tegen. Deze preview is geschreven voor de demo beschikbaar werd voor andere spelers. Het spelersaantal was daardoor erg laag, waardoor we de online functies niet goed konden testen. Om die reden hebben wij het er niet over in deze preview.

  Temtem Early Access - Eindelijk een Pokémon MMO!

  Beter goed gestolen dan slecht gejat. Het is een lijfspreuk waar Ubisoft bij leeft, net zoals de Spaanse ontwikkelaar Crema. De indiestudio kwam eerder dit jaar met haar eigen Pokémon-kloon naar Steam in Early Access en nu brengt de studio, kort voor het einde van 2020, de game ook naar de PlayStation 5. Temtem is de naam van de game en is kort door de bocht een Pokémon MMO.

  Back 4 Blood Preview - Het spirituele vervolg op Left 4 Dead

  Met Back 4 Blood is Turtle Rock Studios terug met een gloednieuwe IP die in vele opzichten een gevoel van thuiskomen overbrengt. De makers van Left 4 Dead gaan terug naar het genre dat ze uitgevonden hebben en beantwoorden eindelijk de gebeden van fans. Back 4 Blood lijkt dan ook echt Left 4 Dead 3 te worden in alles, behalve de naam.

  FIFA 21 PS5 Preview - Realistischer dan ooit

  EA Sports heeft de eerste details over FIFA 21 op next-gen onthuld. Tijdens het FIFA 21 Next Gen Preview-event, gaf het de eerste informatie en beelden vrij van FIFA 21. FIFA 21 komt op 4 december 2020 naar PS5 en Xbox Series X en Xbox Series S.

  Hyrule Warriors: Age of Calamity vertelt eindelijk het verhaal van Breath of the Wild

  Terwijl Sony en Microsoft dit najaar elkaar opnieuw de next gen console oorlog verklaren, barst er op de Nintendo Switch een hele andere oorlog los; de strijd van Age of Calamity over de toekomst van het Hyrule van Breath of the Wild. Je leest er alles over in onze Hyrule Warriors: Age of Calamity preview.

  Baldur's Gate 3 Hands-on - Een digitale Dungeons and Dragons sessie

  Voor veel RPG liefhebbers is Baldur’s Gate een naam van weleer, maar ook een serie waar we al heel lang niks meer van hebben gehoord. Twintig jaar later is het nu eindelijk tijd voor Baldur’s Gate 3, onder aanvoering van een andere ontwikkelaar. Kan de game evenveel indruk maken als haar voorgangers? Wij hebben alvast een voorproefje genomen met een Baldur’s Gate 3 Hands-on.

  PS5 Hands-on: Astro’s Playroom bewijst next-gen

  Vernieuwing, dat is de boodschap van Sony als het aankomt op de PS5 release. Vernieuwing via de controller en nieuwe technieken in de hardware moeten gaming revolutionairen vanaf deze generatie. Wij gingen met de PS5 hands-on in Astro’s Playroom en vertellen je precies hoe de DualSense met al haar nieuwe snufjes aanvoelt!

  Immortals Fenyx Rising gameplay onder de loep

  Een goede dief is beter dan een slechte uitvinder. Die logica passen de makers van Assassin’s Creed Odyssey toe voor haar nieuwe open world RPG Immortals Fenyx Rising (voorheen Gods and Monsters). Wij gingen dik vier uur met de game aan de slag. In onze preview lees je alles over de Immortals Fenyx Rising gameplay en hoeveel deze eigenlijk wegheeft van The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

  Assassin's Creed Valhalla Preview - Leef je ultieme Viking fantasie

  Over iets minder dan een maand komt Assassin's Creed Valhalla uit. Wij mochten een paar uurtjes aan de slag met de game en vertellen jou alle toffe dingen die je kan verwachten. Een ding is wel duidelijk: het leven van een Viking gaat niet over rozen.

  Hands-on: Kingdom Hearts Melody of Memory gameplay onder de loep

  Waar FIFA bekend staat om de jaarlijkse verschijning van een nieuwe game, heeft een bekende Japanse game-reeks dit mantra ook al jaren in de vingers. Middels re-releases, collecties en nieuwe titels wordt jaarlijks wel een game met de titel Kingdom Hearts op de markt gebracht. In 2020 staat er weer een gloednieuwe titel in de startblokken: Kingdom Hearts Melody of Memory. Wij gingen alvast hands-on met de Kingdom Hearts Melody of Memory gameplay en vertellen je er hier alles over!

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.