Power Rangers gaat over vijf doodgewone tieners uit het stadje Angels Grove. Ze leven allemaal een normaal leven, maar dat eindigt abrupt wanneer de wereld dreigt ten onder te gaan aan een buitenaardse dreiging. Het vijftal komt erachter dat zij samen de enigen zijn die de aarde kunnen redden van de ondergang. Ze moeten alleen wel eerst hun eigen problemen zien te overkomen, voordat ze samen kunnen werken als Power Rangers om de wereld te redden!

De Power Rangers film wordt geregisseerd door Dean Isrealite en in de cast zien we onder meer Bryan Cranston (bekend van onder andere Breaking Bad) terug. Daarnaast zijn er hoofdrollen weggelegd voor onder andere Elizabeth Banks, Becky G, Dacre Montgomery, Ludi Lin en Naomi Scott.

power rangers tickets en goodies prijsvraag

Power Rangers tickets en goodies winnen

In samenwerking met Independent Films geven wij 1x een goed gevuld prijzenpakket met Power Rangers tickets en goodies weg! Dit pakket bevat het volgende:

  • Twee bioscooptickets voor Power Rangers
  • POP! sleutelhanger
  • 30cm grote Power Rangers pop
  • Powerbank
  • Morph suit

Wil jij dit toffe pakket winnen? Doe dan mee aan onze Power Rangers tickets en goodies prijsvraag door antwoord te geven op de volgende vraag:

  • Welke Power Ranger is volgens jou de tofste en waarom?

Stuur je inzending naar prijsvraag@xgn.nl, samen met je XGN gebruikersnaam, je voor- en achternaam en je postadres. Je hebt een week om je antwoord op te sturen, daarna krijgt de gelukkige winnaar bericht!