GO Park complex

Pokémon Let’s Go Pikachu & Eevee maken gebruik van een GO Park complex. Dit park is vergelijkbaar met de bekende Safari Zone in voorgaande Pokémon games. Via het bluetooth systeem is het mogelijk om meerdere Pokémon uit verschillende Pokémon GO accounts in je game te plaatsen. Ze komen dan terecht in het GO Park complex.

Het GO Park complex ligt in het noorden van Fuchsia City, in de Kanto regio. Dit gedeelte van de map is niet meteen beschikbaar aan het begin van de game, maar komt naarmate je de game speelt uiteindelijk vrij. Zodra je in een van de GO Parks bent, heb je niet meteen alle Pokémon tot je beschikking. Je moet ze namelijk eerst vangen.

GO Park

Pokémon: Let's Go & Pokémon GO gelijkenissen

Een ontzettend belangrijke feature van de game is de manier waarop je Pokémon vangt. Nintendo heeft het systeem van Pokémon Go overgenomen, waarbij je Pokéballs daadwerkelijk gooit naar Pokémon. Dit kan met de Joy-Con van de Switch of met het speciale Pokéball Plus accessoire door een gooibeweging te maken.

Een tip is om verschillende soorten Pokéballs op voorraad te hebben, zodat je overal op voorbereid bent. Verder kan je gebruik maken van allerlei berries, zoals de Razz Berry, om zo het vangen van Pokémon een klein beetje makkelijker te maken. In het GO Park complex zitten 20 losse GO Parks, waarbij in elk GO Park vijftig Pokémon in kunnen.

Pokémon: Let's Go, Pikachu & Eevee

Let op: Als de Pokémon eenmaal uit een Pokémon GO account zijn getransfereerd naar Pokémon Let’s Go, kunnen ze niet meer terug naar je oude Pokémon GO account! Dit zou een goede reden kunnen zijn om even extra na te denken of je je Pokémon écht over wil zetten op je Switch.