Rhyperior

Type: Ground en Rock.
Sterk tegen: Electric, Fire, Normal, Rock, Flying en Poison.
Zwak tegen: Grass, Ground, Steel, Fighting, Ice en Water.

Rhyperior is voornamelijk sterk tegen Pokémon met het type Electric. Daarnaast heeft het wel enkele zwaktes, maar de enige twee types die veel voorkomen zijn Grass en Water.

Rhyperior kun je daarom het beste inzetten voor een aanval. Hij heeft namelijk een attack van 241 en een hoge CP. Daarnaast kun je Rhyperior gericht tegen bepaalde Pokémon gebruiken, zoals het type Electric. Je zou Rhyperior tegen Moltres en Charizard kunnen gebruiken, omdat deze twee Pokémon zowel Fire als Flying zijn.

Als je besluit om Rhyperior aan je team toe wilt voegen, kun je het beste kijken bij landbouwgrond, het bos, steengroeve, een golfbaan, parkeerplaatsen/gebouwen en grote steden. Wil je Rhyperior vanaf Rhydon evolueren? Dan heb je in totaal 125 snoepjes nodig.

Welke aanvallen je Pokémon heeft zijn ook belangrijk. Het bepaalt namelijk hoe sterk je Pokémon is. De Fast Moves van Rhyperior zijn Mud Slap en Smack Down. De Charge Moves zijn Surf, Earthquake en Stone Edge. De beste moveset voor een sterke Rhyperior is Smack Down en Earthquake.