Beste Pokémon GO Gen 4 Pokémon waar je naar uit moet kijken
Foto: Charlie

Garchomp

Type: Dragon en Ground
Sterk tegen: Electric, Grass, Ground en Water.
Zwak tegen: Bug, Fire, Flying, Poison en Ice.

Garchomp heb je nodig als je zoekende bent naar een sterke aanvaller. Dit komt omdat de CP van Garchomp standaard erg hoog is. Als Garchomp level 40 bereikt, is de minimale CP die de Pokémon kan krijgen 3501 en de maximale CP is 3962. Hiermee is Garchomp de Pokémon met de hoogste CP van dit lijstje.

Daarom is het niet vreemd als je deze Pokémon graag aan je team wilt toevoegen. Je kunt Garchomp en de vorige evoluties vinden rondom het bos, steengroeve en een golfbaan. Je hebt dan wel 125 snoepjes nodig als je Gible, de eerste vorm, naar Garchomp wil evolueren.

Je wilt dan natuurlijk wel de sterkste Garchomp! Hiervoor heb je de moveset Dragon Tail en Fire Blast nodig. De andere Fast Move van Garchomp is Mud Shot. Andere Charge Moves zijn Outrage en Earthquake.

Pokémon GO Gen 4 Pokémon - naar welke moet je uitkijken?

Je team versterken is een belangrijk onderdeel van Pokémon GO. Zo kun je de sterkste Gyms uitdagen of zelf een Gym ontzettend sterk maken. Ook kun je Shiny Pokémon in de game vinden. Wij hebben een lijst met de top 10 beste Shiny Pokémon in Pokémon GO.

Ben je echt fan van Pokémon? Je leest in onze Pokémon: Let's GO Pikachu Review hoe nostalgisch wij de game vinden en waarom wij een echte Pikachu willen hebben.