Call of Duty: Modern Warfare Remastered

Deze maand trappen we af met een klassieker in een nieuw jasje: Call of Duty: Modern Warfare Remastered. Dit is de vernieuwde versie van de shooter die Activision in 2007 uitbracht. De game heeft een flinke upgrade gehad wat betreft graphics, want alle modi zijn in 1080p resolutie (4K voor de PlayStation Pro bezitters) te spelen en draaien met 60 frames per seconde.

Call of Duty: Modern Warfare Remastered bevat een uitgebreide singleplayermodus, waarin je de wereld rondreist met Captain Price, Gaz en Soap. Jouw missie is simpel, namelijk een Russische nationalist, genaamd Zakhaev, het zwijgen opleggen. Zakhaev is niet op zijn achterhoofd gevallen en heeft snode plannen gesmeed met onder andere Al-Asad om de elitetroepen de kop in te drukken. De klok tikt in Modern Warfare en het is aan jou om de wereld van deze terroristische dreiging te ontdoen.

Naast de singleplayermodus heeft Modern Warfare ook tal van multiplayer modi, waarin je op tien maps, waaronder Crossfire en Crash, je tegenstanders uit moet schakelen. Dit kun je alleen doen of in teams en gaandeweg speel je nieuwe wapens, perks en andere voorwerpen vrij. In de game kun je verschillende klassen samenstellen, waaronder Assault, Spec Ops en Demolitions. Iedere klasse heeft zo zijn eigen sterke en zwakke punten, maar voor alle klassen geldt: als jij goed speelt word je sterker en krijg je meer vaardigheden.