Foto: Sony Interactive Entertainment

MediEvil

Na MediEvil: Resurrection op de PSP in 2005 is het angstvallig stil gebleven rondom Sir Daniel Fortesque. Tot nu tenminste, want MediEvil wordt letterlijk en figuurlijk uit de dood herrezen. Net als Crash Bandicoot en Spyro krijgt de PlayStation-klassieker MediEvil een remake.

Jammer genoeg is dit alles dat van tot nu toe nog van de remake weten. Omdat het een remake is, weten we wel een beetje wat we kunnen wachten. MediEvil is een actie/avonturengame met hack ‘n slash elementen, waar je als het wandelende skelet Sir Daniel Fortesque het koninkrijk Gallowmere redt van de gemene tovenaar Zorak. Vooral de sfeer en humor in de game vielen goed in de smaak.

Toch is het tijd voor wat meer details over deze remake. In ieder geval komt MediEvil dit jaar nog naar de PlayStation 4. Een goede afsluiter voor deze PlayStation 4 exclusives 2018 lijst.

PlayStation 4 exclusives 2018 - Nog meer op komst!

Naast de games op deze lijst zijn er nog titels waarvan we niet weten of ze dit jaar uit komen. Denk aan Ghost of Tsushima, Death Stranding, Days Gone en The Last of Us: Part II. Kijk jij net als wij ook naar deze toppers uit?