De nieuwste film in de Pirates of the Caribbean reeks draagt de titel Salazar's Revenge en is vanaf eind deze maand in de bioscopen te bewonderen. Het is inmiddels alweer de vijfde film in de serie en natuurlijk staat de roekeloze piratenkapitein Jack Sparrow (Johnny Depp) wederom in de hoofdrol. In deze film neemt hij het op tegen kapitein Salazar (Javier Bardem), een ondode kapitein die met zijn crew maar één missie heeft: alle piraten uitroeien.

De film is geregisseerd door Joachim Rønning en Espen Sandberg. In de cast zien we natuurlijk niet alleen Johnny Depp terug, maar ook Orlando Bloom en Keira Knightley maken weer een verschijning. Verder spelen onder andere Brenton Thwaites en Kaya Scodelario een rol in de film.

potc salazar's revenge goodies

Salazar's Revenge goodies prijsvraag

In samenwerking met The Walt Disney Company Benelux mogen wij een tof pakket vol Salazar's Revenge goodies weggeven! Dit pakket bevat een travel pouch, een notitieboekje en een bandana. Zo kan je geheel in stijl naar de bioscoop. Om kans te maken op deze toffe Salazar's Revenge goodies, hoef je slechts de volgende vraag te beantwoorden:

Stuur je inzending naar prijsvraag@xgn.nl, samen met je XGN gebruikersnaam, je voor- en achternaam en je postadres. Je hebt tot 25 mei om je antwoord op te sturen, daarna krijgt de gelukkige winnaar bericht!