Waar Pro Evolution Soccer jaar in, jaar uit voor het realisme gaat is dat bij FIFA heel anders. Die richt zich op arcade voetbal en het gemakkelijke. Welke versie beter is zullen we misschien nooit weten, want dat heeft allemaal met persoonlijke voorkeur te maken. Wat wel zeker is, is dat we een aantal gloednieuwe PES 2020 details voor je hebben op basis van wat we gespeeld hebben tijdens E3 2019.

Een nieuwe naam

Laten we gelijk maar beginnen met de grootste verandering die de game dit jaar doormaakt, namelijk de nieuwe naam. Door Pro Evolution Soccer wordt een grote streep gezet, want de nieuwe naam is eFootball PES. Dat betekent dus ook dat de nieuwste game de naam eFootball PES 2020 gaat dragen. Het is één van de PES 2020 details waar je zeker van op de hoogte moet zijn.

De verandering van naam betekent overigens niet dat iets zal veranderen aan de bekende gameplay van PES. Die is nog steeds ontzettend realistisch en richt zich zoals de vorige delen op de details. Wie voor de winst wil gaan moet precies werken en oppassen met wat hij of zij doet. Een heggenschaar planten op de tegenstanders enkels om de bal te veroveren wordt direct bestraft met een rode kaart natuurlijk en een schot moet met precisie geplaatst worden als je wil scoren.