• RuneScape (PC)
  • Releasedatum: 4 januari 2001
  • Mobile, PC

RuneScape kopen voor PC

Ga in de MMORPG RuneScape online het gevecht met anderen aan op de planeet Gielinor. Vecht met elkaar om praat tegen anderen in de chatfunctie.

Blijf altijd op de hoogte van de allerlaagste prijs.

De game is nu verkrijgbaar bij de onderstaande winkels.

Bekijk ook prijzen voor Mobile

Op dit moment hebben wij geen prijzen voor dit product gevonden.

Het heeft ontzettend lang geduurd, maar de tweede woestijnstad Menaphos is er eindelijk! Het stuk grond net naast Sophanem in de wereld van RuneScape krijgt na jaren leegstand grootse invulling. XGN.nl mocht alvast een kijkje nemen om te zien wat er allemaal te doen is en dat lees je in deze RuneScape Menaphos preview!

Lees de complete preview

Releasedatum 4 januari 2001
Genre Massive Multiplayer, Role-playing
Platform PC
Ook voor Mobile
Publisher Jagex
Developer Jagex

RuneScape verjaardag gepaard met grote overhaul van skills

Op 7 januari 2019

Wat begon als kleinschalig en behoorlijk ruw project, groeide uit tot een MMORPG met de naam RuneScape. De game viert deze week de achttiende verjaardag en viert dat groots: De RuneScape verjaardag ziet twee van de oudste vaardigheden compleet vernieuwd worden, waardoor spelers zichzelf nog sterker kunnen maken!

RuneFest 2018 interview - Een druk jaar achter de rug en voor de boeg!

Op 9 oktober 2018

Een afgeladen conferentiecentrum met talloze fans van de MMORPG RuneScape. Wij waren bij RuneFest2018 van de partij en spraken Matt Casey, Senior Product Manager bij Jagex. In dit RuneFest 2018 interview lees je over de terugblik op afgelopen jaar en kijken we alvast vooruit naar 2019!

RuneFest Old School RuneScape interview - Nieuw jaar, nieuwe kansen

Op 9 oktober 2018 - 1 reactie

Afgelopen weekend pakten we onze koffers om RuneFest te bezoeken in Londen. Het jaarlijkse evenement waar alle grote fans van de MMORPG elkaar ontmoeten en er een feestje van maken. Wij waren van de partij en gingen in gesprek met Jagex, de ontwikkelaar van RuneScape over het afgelopen jaar. In dit RuneFest Old School RuneScape interview lees alles!

RuneFest 2018 fotoreportage - Overladen met nostalgie!

Op 8 oktober 2018 - 1 reactie

In plaats van een behoorlijk grote venue in Battersea Park in London, werd de 2018 editie van RuneFest gehouden in het Farnborough International Exhibition Centre. Net buiten Londen en vele malen groter dan de voorgaande edities. Ook wij waren weer van de partij en hebben de mooiste kiekjes voor je op een rijtje gezet in deze RuneFest 2018 fotoreportage!

RuneFest 2018 aankondigingen - Genoeg content voor elke scaper!

Op 7 oktober 2018

Het was weer zover: RuneFest 2018 barstte los in Londen en deze keer waren de RuneFest 2018 aankondigingen van een nog hoger kaliber. Nieuwe steden, nieuwe vaardigheden en nieuwe versie van bestaande skills. Wij zetten de tofste RuneFest 2018 aankondigen voor je op een rijtje!

Old School RuneScape guide voor een vijfjarig jubileum!

Op 25 februari 2018 - 3 reacties

Verstopt onder een dikke laag stof in een archiefkamer vol met spinnenwebben werd iets meer dan vijf jaar geleden een oude versie van de MMORPG RuneScape teruggevonden. Precies vijf jaar geelden kwamen de eerste servers online en wij interviewden de man aan het roer, Mathew Kemp, wat de Old School RuneScape guide tot succes is!

RuneScape Dimension of the Damned uitbreiding is vandaag uit

Op 16 oktober 2017

Lekker griezelen vlak voor Halloween kan de komende tien dagen ook in the MMORPG RuneScape. Studio Jagex introduceert namelijk een nieuwe spelmodus, genaamd RuneScape Dimension of the Damned. Deze modus werd op RuneFest 2017 al tussen neus en lippen door genoemd.