• League of Legends (PC)
  • Releasedatum: 27 oktober 2009
  • PC

League of Legends kopen voor PC

In Legue of Legends begeven spelers zich in een heuse arena waarin zij in groepen Champions met elkaar vechten.

Blijf altijd op de hoogte van de allerlaagste prijs.

De game is nu verkrijgbaar bij de onderstaande winkels.

Op dit moment hebben wij geen prijzen voor dit product gevonden.

De Razer Naga Hex V2 is een hele goede prettige gaming muis, die voor een nette prijs wordt weggezet. De vormgeving van de muis en de grip zorgen er voor dat je een actieve houding aanneemt met gamen, waardoor je, mede dankzij de hoge dpi, nog scherper kunt reageren. Mocht je nog meer Razer producten hebben dan kan je deze ook nog leuk in kleur met elkaar synchroniseren.

  • Snel en accuraat
  • Sneltoetsen voor MOBA games
  • Extra grip
  • Actieve muis
  • Minder comfy voor gewoon gebruik
Releasedatum 27 oktober 2009
Genre Actie, Avontuur, Massive Multiplayer, Role-playing
Platform PC
Publisher Riot Games
Developer Riot Games

Edgar Davids als League of Legends character? Davids wint rechtszaak

Op 14 augustus 2017 - 1 reactie

Edgar Davids als League of Legends character? Ja en nee. Volgens Riot Games, de uitgever van League of Legends, was dat niet helemaal het geval. Volgens Davids wel en de rechter heeft hem nu in het gelijk gesteld, zo meldt Het Parool.

Ontwikkelaar League of Legends cheattool verliest rechtszaak

Op 6 maart 2017

Riot komt in actie tegen cheaters. In een rechtszaak weet de ontwikkelaar te winnen tegen een bedrijf dat een League of Legends cheattool ontwikkelde.

League of Legends patch 7.2 nu beschikbaar

Op 25 januari 2017

League of Legends spelers kunnen vandaag aan de slag met een nieuwe update. Twee weken geleden kwam patch 7.1 uit, maar vandaag draait het allemaal om League of Legends patch 7.2. Deze update brengt weer de nodigde veranderingen met zich mee.

League of Legends patch 7.1 vandaag verschenen

Op 11 januari 2017

League of Legends heeft vandaag een nieuwe update gekregen. Het gaat om de League of Legends patch 7.1, die meerdere aanpassingen voor verschillende champions toevoegt. Daarnaast is er een update voor de client, zijn er verschillende bugfixes en komen er nieuwe skins uit.

League of Legends season 7 is vandaag begonnen

Op 7 december 2016

League of Legends season 7 is vandaag begonnen. Het nieuwe seizoen komt met een flink aantal updates die in de pre-season al speelbaar waren. Daarnaast is er een nieuwe patch uitgekomen.

ESL Benelux championship League of Legends - Interview met Morsu

Op 23 november 2016

De game League of Legends (LoL) trekt nog iedere maand miljoenen spelers. 26 en 27 november zijn in de Amsterdam ArenA de Benelux Championship Winter Season finales. Wij spraken Bram ''Morsu'' Knol (22), die meedoet aan de ESL Benelux championship League of Legends met zijn team Lachende Gerda's, over zijn verwachtingen van ESL Benelux.