Minecraft kopen voor PC

Minecraft staat voor eindeloze creativiteit. Verken een groots en blokkerig land waar je onbeperkt kunt werken aan een creatie, maar pas op indringers.

Blijf altijd op de hoogte van de allerlaagste prijs.

De game is nu verkrijgbaar bij de onderstaande winkels.

Bekijk ook prijzen voor 3DS, PS3, PS4, Vita, Switch, Wii U, Xbox 360, Xbox One

Op dit moment hebben wij geen prijzen voor dit product gevonden.
Releasedatum 18 november 2011
Genre Massive Multiplayer
Platform PC
Ook voor 3DS, PS3, PS4, Vita, Switch, Wii U, Xbox 360, Xbox One
PEGI-rating 7
Publisher Mojang
Developer Mojang

Minecraft film krijgt Frozen 2 schrijver

Op 25 juni 2019 - 2 reacties

Frozen 2 schrijver Allison Schroeder neemt de Minecraft film op zich. Dat meldt The Hollywood Reporter. De film, gebaseerd op de game Minecraft, is al enige tijd in ontwikkeling en heeft al enkele schrijvers en regisseurs gehad. Of Schoeder haar script baseert op een eerdere versie is niet bekend.

Minecraft Classic gratis speelbaar naar aanleiding van 10-jarig jubileum

Op 8 mei 2019 - 4 reacties

In iets minder dan een week viert Minecraft zijn 10-jarig jubileum. Om dit te vieren maken Mojang en Microsoft Minecraft Classic gratis speelbaar voor internetbrowsers. Het gaat om de originele pre-alfa versie van de game waarin je bijna alleen kan bouwen.

Microsoft teaset nieuwe Minecraft AR-game voor mobiel

Op 7 mei 2019

Gisteren werd er na afloop van de Microsoft Build 2019 persconferentie een korte video online geplaatst waarin een nieuwe Minecraft game wordt getoond. De game maakt gebruik van augmented reality. Microsoft heeft aangekondigd meer over deze game bekend te maken op 17 mei.

Live-action Minecraft film uitgesteld naar 2022

Op 17 april 2019

Je was het waarschijnlijk inmiddels alweer vergeten, maar er is dus een Minecraft live-action film in de maak door Warner Bros. Oorspronkelijk zou deze film in mei 2019 uitkomen. Dit blijkt toch niet mogelijk te zijn en de film wordt nu uitgesteld naar 4 maart, 2022.