Minecraft kopen voor PC

Minecraft staat voor eindeloze creativiteit. Verken een groots en blokkerig land waar je onbeperkt kunt werken aan een creatie, maar pas op indringers.

Blijf altijd op de hoogte van de allerlaagste prijs.

De game is nu verkrijgbaar bij de onderstaande winkels.

Bekijk ook prijzen voor 3DS, PS3, PS4, Vita, Switch, Wii U, Xbox 360, Xbox One

Op dit moment hebben wij geen prijzen voor dit product gevonden.
Releasedatum 18 november 2011
Genre Massive Multiplayer
Platform PC
Ook voor 3DS, PS3, PS4, Vita, Switch, Wii U, Xbox 360, Xbox One
PEGI-rating 7
Publisher Mojang
Developer Mojang

Minecraft ray tracing creëert een gloednieuwe ervaring [gespeeld op gamescom]

Op 8 september 2019 - 2 reacties

Het is moeilijk om te geloven, maar Minecraft is inmiddels al meer dan tien jaar oud. In die tijd heeft de game een onwijs grote fanbase opgebouwd die vandaag de dag nog steeds actief bezig is met het bouwen van werelden, kunst en nog veel meer. Tijdens gamescom 2019 gingen wij aan de slag met Minecraft ray tracing en dat belooft een ware revolutie te worden voor wat ooit een klein passieproject was van Mojang.

Minecraft ray tracing is op komst samen met een nieuwe engine

Op 19 augustus 2019 - 4 reacties

Kort geleden maakte Minecraft ontwikkelaar Mojang bekend dat de zogeheten Super Duper Graphics Pack geannuleerd werd. Fans werden er toen wel van verzekerd dat er gekeken werd naar andere manieren om de game visueel op te frissen. Nu is duidelijk wat daarmee bedoeld werd: binnenkort krijgt Minecraft ray tracing.

Minecraft Super Duper Graphics Pack geannuleerd

Op 13 augustus 2019 - 2 reacties

Wie Minecraft graag in 4K zou spelen zal vandaag teleurgesteld zijn. De Minecraft Super Duper Graphics Pack die in 2017 werd aangekondigd is niet meer in ontwikkeling. Daarmee is een officiële manier om Minecraft in Ultra HD resolutie te spelen van de baan.

Minecraft film krijgt Frozen 2 schrijver

Op 25 juni 2019 - 2 reacties

Frozen 2 schrijver Allison Schroeder neemt de Minecraft film op zich. Dat meldt The Hollywood Reporter. De film, gebaseerd op de game Minecraft, is al enige tijd in ontwikkeling en heeft al enkele schrijvers en regisseurs gehad. Of Schoeder haar script baseert op een eerdere versie is niet bekend.