• Dungeon Siege III (PC)
  • Releasedatum: 17 juni 2011
  • PC, PS3, Xbox 360

Dungeon Siege III kopen voor PC

Dungeon Siege III verscheen op 17 juni 2011. De game wordt gemaakt door Obsidian Entertainment.

Blijf altijd op de hoogte van de allerlaagste prijs.

De game is nu verkrijgbaar bij de onderstaande winkels.

Bekijk ook prijzen voor PS3, Xbox 360

Winkelprijzen Totaal
Humble Store € 2,99
Green Man Gaming € 3,00
Steam € 14,99

Dungeon Siege werd vroeger geroemd door haar aparte invalshoek. Waar normale RPG's zich netjes aan de 'regels' van RPG's hielden, besloot de studio achter Dungeon Siege eens buiten de lijnen te treden. Het succes was groots, waardoor we nu Dungeon Siege III in onze consoles kunnen schuiven.

  • Het zien groeien van je personage is vet
  • Mooie graphics
  • Tenenkrommende voice-acting
  • Verhaallijn voelt te geforceerd aan
Releasedatum 17 juni 2011
Genre
Platform PC
Ook voor PS3, Xbox 360
PEGI-rating 16
Serie Dungeon Siege
Publisher Obsidian Entertainment
Developer Obsidian Entertainment

Treasures of the Sun DLC voor Dungeon Siege III op komst

Op 26 oktober 2011

Er is nieuwe downloadbare content op komst voor Dungeon Siege III. Op Steam is de DLC nu al beschikbaar. Het pakket is genaamd Treasures of the Sun.

Dungeon Siege III Preview

Op 26 mei 2011 - 1 reactie

Het is nogal gevaarlijk om een typische PC-game naar de consoles te brengen. Je ziet het meerdere malen verkeerd gaan. Nou ja, soms loopt het goed af, maar vaak prefereren de gamers dan vooral de PC-versie. Daarom is het nog maar de vraag of Dungeon Siege III, het langverwachte nieuwe deel uit de bekende PC-franchise, bij de console gamers zal aanslaan.

Volgende week een Dungeon Siege III demo

Op 23 mei 2011 - 5 reacties

Square Enix heeft aangekondigd met een demo te komen van Dungeon Siege III. De Xbox 360 demo moet volgende week verschijnen, PlayStation 3 en PC-gamers kunnen er over twee weken mee aan de slag.

Dungeon Siege III zal minder bugs bevatten dan vorige Obsidian game

Op 12 mei 2011 - 2 reacties

Afgelopen jaar werd het vierde deel uit de Fallout serie uitgegeven. Dit deel werd echter niet ontwikkeld door Bethesda, maar door Obsidian Entertainment. Helaas zat het spel vol met bugs en werd het hierdoor niet zo goed ontvangen als men gehoopt had.

Werk goed samen in Dungeon Siege III trailer

Op 9 mei 2011

In deze nieuwe trailer van Dungeon Siege III werken Lucas, Katarina, Reinhart en Anjali goed samen. Dungeon Siege III is binnenkort beschikbaar op PC, Xbox 360 & Playstation 3.

Dungeon Siege III Preview

Op 7 april 2011 - 9 reacties

Dungeon Siege is eigenlijk een echte PC-franchise. Het heeft tot nu toe twee schitterende games opgeleverd, die ook nog een groot succes werden. Maar deel drie liet tot voor kort lang op zich wachten. Square Enix maakte namelijk bekend dat Dungeon Siege III eraan kwam. Hartstikke mooi, of toch niet? De fans kregen namelijk ook te horen dat Dungeon Siege III een overstap naar de Xbox 360 en PlayStation 3 maakt. Raakt de franchise zijn authenticiteit hiermee kwijt?