Dragon Age: Origins

 • Dragon Age: Origins (PC)
 • Releasedatum: 5 november 2009
 • PC, PS3, Xbox 360

Dragon Age: Origins

Dragon Age: Origins speelt zich af in het fictieve koninkrijk Ferelden. Neem de rol aan van een magiër (Mage), strijder (Warrior) of rogue en verenig het koninkrijk. Je wordt lid van de Grey Wardens, een soort elite-verdedigers van Ferelden, die de huidige koning Cailan dienen. Maar dan valt een volk van demonische wezens, de Darkspawn, Ferelden aan en moet iedereen zich met elkaar herenigen om Ferelden te redden.

0 Volgers

11 In collectie

0 In wenslijst

PEGI 18
Genre
Role-playing
Releasedatum
5 november 2009
Franchise
Dragon Age
Publisher
Electronic Arts, BioWare
Developer
BioWare
Platformen
PC, PS3, Xbox 360

XGN

Community

Metacritic

Belangrijke updates

 • Geheim BioWare project - Dragon Age schrijver gestrikt

  Senior BioWare schrijver David Gaider neemt afscheid als schrijver van Dragon Age. Gaider blijft wel werken voor BioWare maar gaat verder werken aan een geheim BioWare project.

  4 maart 2015 Ramon Hagenbeuk
 • Dragon Age Inquisition story recap - wat vooraf ging

  Dragon Age Inquisition, De langverwachte Dragon Age sequel van BioWare, is vanaf morgen verkrijgbaar. De game is een vervolg op Dragon Age Origins en Dragon Age II. Heb je de vorige delen nooit gespeeld of heb je behoefte aan een recap? Hier lees je alles wat je moet weten om Dragon Age Inquisition optimaal te begrijpen.

  19 november 2014 Anne Kolenberg
 • Dragon Age: Origins gratis downloaden

  Dragon Age: Origins is nu gratis te downloaden vanaf Origin. De game is tot 14 oktober voor niets te downloaden vanaf het online platform.

  8 oktober 2014 Rob Ottens 5 reacties
 • De 10 beste games met open wereld

  Het is weer donderdag, dus dat betekent de uitslag van de poll. Jullie mochten stemmen op de beste openwereldgames, en het resultaat mag er zijn!

  25 september 2014 Jelle de Wolf 12 reacties
 • De 10 beste RPG's aller tijden

  Onze Top 10-rubriek was alweer een tijdje afwezig, maar vorige week konden jullie weer stemmen. Deze keer waren RPG’s aan de beurt en onze vraag was dan ook: wat zijn de 10 beste RPG’s ooit gemaakt?

  28 augustus 2014 Ralph Beentjes 30 reacties