• Defense of the Ancients 2 (PC)
  • Releasedatum: 9 juli 2013
  • PC

Defense of the Ancients 2 kopen voor PC

Defense of the Ancients 2 is de opvolger van Warcraft 3-mod DOTA. In twee teams van van vijf personages neem je het tegen elkaar op. De game is gratis.

Blijf altijd op de hoogte van de allerlaagste prijs.

De game is nu verkrijgbaar bij de onderstaande winkels.

Op dit moment hebben wij geen prijzen voor dit product gevonden.

Defense of the Ancients was één van de meest gespeelde games in de eSports wereld. Ontwikkelaar Valve komt binnenkort met deel twee en hoopt ook ditmaal een grote rol te spelen in de competitieve wereld.

Lees de complete preview

Releasedatum 9 juli 2013
Genre Actie, Strategie, Real-time strategy
Platform PC
Serie DOTA
Publisher Valve
Developer Valve

The International DOTA 2 Tournament aangekondigd door Valve

Op 8 januari 2015

Valve kondigde vandaag via zijn blog aan dat The International Dota 2 Tournament dit jaar in Seattle (Washington) zal plaatsvinden, tussen 3 augustus en 8 augustus.

Dota 2 krijgt grote update

Op 24 september 2014

Dota 2 heeft een grote update gekregen die de Shadow Fiend van een cosmetische make-over voorziet. De Rekindling Soul Update komt ook met een balansupdate en, voor het eerst sinds jaren, veranderingen aan de Dota 2 map.

DotA 2 in toekomst wellicht op Steam Controller

Op 10 januari 2014 - 1 reactie

Valve, het softwarebedrijf achter de nieuwe zogenaamde Steam Machines, wil ook spellen die oorspronkelijk voor de PC zijn gemaakt speelbaar maken met de nieuwe Steam Controller. 

DotA 2 krijgt Stanley Parable voice-over pakket

Op 19 november 2013

Veel mensen maakten dit jaar kennis met The Stanley Parable, een originele game waarbij een verteller alle acties van de speler uitspreekt. Deze man gaat nu hetzelfde doen voor DotA 2.

Dota 2 krijgt toch nog Diretide event

Op 12 november 2013

Vorig jaar deed ontwikkelaar Valve aan een speciaal in-game evenement in Dota 2 genaamd Diretide, om zo Halloween te vieren. Dit jaar was het event echter nergens te bekennen, tot ontsteltenis van vele fans.

38.000 dollar voor cosmetisch DOTA 2 item

Op 6 november 2013 - 3 reacties

Een item in het spel DotA 2 is over de toonbank gegaan voor het immense bedrag van 38.000 dollar. Het gaat om een roze ethereal flame wardog die vreselijk zeldzaam blijkt te zijn.

Zweeds team wint anderhalf miljoen met DotA 2

Op 12 augustus 2013 - 2 reacties

Afgelopen weekend hield Valve de jaarlijkse wereldkampioenschappen voor Defense of the Ancients 2, oftewel DotA 2. Het Zweedse team Alliance heeft dit jaar gewonnen en gaat naar huis met een prijzenpot van 1,43 miljoen dollar.