Doom 3: Resurrection of Evil

 • Doom 3: Resurrection of Evil (PC)
 • Releasedatum: 8 april 2005
 • PC

Doom 3: Resurrection of Evil

DOOM 3: Resurrection of Evil is een stand-alone expansion en een vervolg op DOOM 3. De game bevat daarnaast de originele DOOM en DOOM 2.

1 Volgers

2 In collectie

0 In wenslijst

Genre
Shooter, First-person shooter
Releasedatum
8 april 2005
Franchise
Doom
Publisher
id Software
Developer
id Software
Platformen
PC

XGN

Community

Metacritic

Belangrijke updates

 • Top 10 engste Halloween games - Angstaanjagend goed

  Het jaarlijkse feest genaamd Halloween wordt vandaag op 31 oktober gevierd. Hoewel Halloween in Nederland op kleinere schaal wordt gevierd dan in bijvoorbeeld de VS of Japan, blijft het leuk om er een griezelig dagje op na te houden. Speciaal daarom hebben we hier de top 10 engste Halloween games voor je op een rij gezet!

  31 oktober 2016 Kasper Mennink 3 reacties
 • DOOM Single Player recap - Het verhaal tot nu toe

  De releasedatum van de nieuwe DOOM komt steeds dichterbij. Over twee dagen mogen we ons eindelijk wagen aan het wederom op zijn kop zetten van de hel. In deze DOOM Single Player Recap geven we je weer even een opfrisser wat je in de vorige games precies hebt gedaan.

  12 mei 2016 Richard Verweij
 • Top 8 beste virtual reality games van het moment

  De Virtual Reality zit als middel om te gamen nog in de lift. Er komen wekelijks nieuwe ontwikkelingen voor het recent verschenen verschijnsel dat steeds meer opties bieden. Heb of ben jij van plan met de VR te spelen? Bekijk dan snel deze top 8 beste virtual reality games.

  25 februari 2016 Jimmy Kemkes
 • Mythbusters maakt aflevering over Doom

  De volgende aflevering van Mythbusters, gepresenteerd door Adam Savage en Jamie Hyneman op Discovery Channel, gaat over Doom. Dat heeft uitgever Bethesda op zijn blog aangekondigd.

  26 januari 2015 Riffy Bol
 • De 10 engste horrorgames ooit

  Het is halloween vandaag, een perfect moment om de engste horrorgames uit de kast te trekken. Laten we daarom eens kijken naar de tien engste games die jullie als lezers hebben verkozen!

  31 oktober 2014 Jelle de Wolf 16 reacties