Crysis 2 kopen voor PC

Crysis 2 neemt de speler mee naar een verwoeste New York. De stad wordt geplaagd door een buitenaardse aanval en het is aan jou om de stad te redden.

Blijf altijd op de hoogte van de allerlaagste prijs.

De game is nu verkrijgbaar bij de onderstaande winkels.

Bekijk ook prijzen voor PS3, Xbox 360

Op dit moment hebben wij geen prijzen voor dit product gevonden.

De eerste Crysis verscheen alleen op de PC en zat grafisch zo goed in elkaar dat alleen de allernieuwste computers de game op volle kracht konden draaien. Om toch meer spelers te krijgen zonder de graphics drastisch naar beneden te halen, heeft ontwikkelaar Crytek besloten van Crysis 2 een multiplatform game te maken. Of dat goed is uitgepakt lees je in deze recensie.

Releasedatum 24 maart 2011
Genre First-person shooter, Shooter
Platform PC
Ook voor PS3, Xbox 360
PEGI-rating 16
Serie Crysis
Publisher Electronic Arts, Crytek
Developer Crytek

DirectX 11 patch voor Crysis 2 nu te downloaden

Op 28 juni 2011 - 7 reacties

PC-gamers met een videokaart die DirectX 11 ondersteunt en Crysis 2 in bezit hebben moeten zich haasten naar de Crysis website. De DirectX 11 patch is namelijk uit.

Details van DirectX 11 update Crysis 2 bekend

Op 22 juni 2011 - 2 reacties

Door een foutje van ontwikkelaar Crytek stond opeens de informatie over de komende DirectX 11 update voor Crysis 2 online. De pagina is inmiddels weer verdwenen, maar niet voordat iedereen deze al gezien had.

Verwijdering Crysis 2 van Steam niet EA's beslissing

Op 17 juni 2011 - 10 reacties

Toen eergisteren plotseling Crysis 2 verdween van Valve's softwareplatform Steam, doken meteen de geruchten op dat Electronic Arts de game zou hebben verwijderd van Steam. Op deze manier zou de game dan exclusief op EA's eigen softwareplatform, Origin, te downloaden zijn. Deze geruchten worden nu echter ontkend door EA.