• Apex Legends (PC)
  • Releasedatum: 4 februari 2019
  • PS4, Xbox One, PC

Apex Legends kopen voor PC

Apex Legends is de nieuwe game van Respawn Entertainment. Het is een battle royale game. Apex Legends is een spin-off van Titanfall.

Blijf altijd op de hoogte van de allerlaagste prijs.

De game is nu verkrijgbaar bij de onderstaande winkels.

Bekijk ook prijzen voor PS4, Xbox One

Op dit moment hebben wij geen prijzen voor dit product gevonden.

Tussen het overweldigende geweld van battle royale games als Fortnite en PUBG probeert Apex Legends een frisse wind te geven aan het genre. Dit lukt Apex Legends ook aardig goed met verschillende features die de game een genot maakt om te spelen. Het toevoegen van de zogenaamde Jumpmaster geeft een fijn teamgevoel aan je squad, zo voorkom je dat je vijftig kilometer naar de andere kant van de map hoeft te rennen om iemand te reviven die vervolgens jou toch niet dezelfde dienst bewijst en alleen maar op zoek gaat naar de beste loot. Verder zijn de speelbare karakters met unieke skills een fijne nieuwe toevoeging die meer variatie geeft in characterbuilding. Jammer is wel dat ook bij deze battle royale game de microtransacties aanwezig zijn, alleen kunnen we gerust zijn aangezien de loot alleen cosmetisch is. Apex Legends voegt veel fijne features samen die in verschillende games al voorkomen. Een goede balans tussen mooie graphics en goede features maakt Apex Legends een zeer goede toevoeging aan het battle royale genre.

  • Vernieuwende features
  • Mooie graphics
  • Goede karaktervariatie
  • Coole equipment
  • Loot Packs zijn alleen cosmetisch
  • Maar één modus
  • Microtransacties
  • Geen free-run optie
Releasedatum 4 februari 2019
Genre Massive Multiplayer, Shooter, First-person shooter
Platform PC
Ook voor PS4, Xbox One
Serie Titanfall
Publisher Respawn Entertainment
Developer Respawn Entertainment

Apex Legends Battle Pass eindelijk onthuld op Twitter

Op 19 maart 2019 - 2 reacties

Gisteren is er een bericht op Twitter geplaatst waarin wordt vermeld dat er vanaf vandaag een Battle Pass beschikbaar is in Apex Legends. Deze Battle Pass is beschikbaar vanaf 10:00 en zal allerlei nieuwe spullen beschikbaar stellen in de battle royale game. Daarnaast wordt er ook een Battle Pass Bundle beschikbaar gesteld.

Apex Legends cheats worden afgestraft met een ban voor 355.000 spelers

Op 11 maart 2019 - 1 reactie

Cheats in Apex Legends hebben consequenties. Dit blijkt uit het feit dat Respawn Entertainment meer dan 355.000 spelers heeft verbannen van de game. Dit geldt alleen voor illegale hacks die de kans op winnen verhogen. Respawn Entertainment is bezig met een update waardoor deze cheats niet langer mogelijk zullen zijn.

Apex Legends spelersaantal binnen een maand meer dan 50 miljoen

Op 4 maart 2019 - 4 reacties

In de eerste week na zijn release had Apex Legends al een spelersaantal van 25 miljoen met 2 miljoen gelijktijdige spelers. Deze prestatie is nog een stuk indrukwekkender geworden, aangezien de game nu een spelersaantal van 50 miljoen heeft gehaald binnen een maand.

Beste Apex Legends locaties - De beste spot om te winnen

Op 25 februari 2019 - 1 reactie

Battle royale games zijn tegenwoordig een bekend en populair fenomeen in de gameindustrie. Deze maand is Apex Legends uitgekomen en veel gamers hebben de game gelijk gedownload en zijn druk begonnen met vechten om de eerste plaats. Maar wat zijn nu eigenlijk de beste locaties om te strijden in Apex Legends?