WWE 2K19 kopen voor PC

WWE 2K19 laat je weer knokken met al je favoriete worstelaars. De game komt uit voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

Blijf altijd op de hoogte van de allerlaagste prijs.

De game is nu verkrijgbaar bij de onderstaande winkels.

Bekijk ook prijzen voor PS4, Xbox One

Winkelprijzen Totaal
Green Man Gaming € 18,75
Steam € 49,99
Humble Store € 49,99

WWE 2K19 zit ramvol met content en is dus goed voor flink wat worstelplezier. Wat dat betreft is 2K haar belofte om de nadruk meer op entertainment te leggen dan ook goed nagekomen. MyCareer barst van de humor, Showcase vertelt daarentegen juist een persoonlijk verhaal en in co-op kun je gewoon lekker op elkaar in rammen.

  • Zeer vermakelijke MyCareer
  • Showcases zijn terug
  • Sterke humor
  • Goed gevechtssysteem
  • Reversal-systeem nog steeds niet ideaal
  • Loopt grafisch nog steeds wat achter
Releasedatum 9 oktober 2018
Genre Sport
Platform PC
Ook voor PS4, Xbox One
PEGI-rating 16
Serie WWE 2K
Publisher 2K Games
Developer Visual Concepts

WWE 2K19 Roster - De vijf meest iconische Superstars!

Op 20 september 2018 - 2 reacties

Volgende maand verschijnt WWE 2K19, alweer het twintigste deel in de langlopende WWE-reeks. Vanaf 9 oktober kunnen we eindelijk weer aan de slag met al onze favoriete worstelaars. Ook dit jaar is het aanbod nóg uitgebreider. Dit zijn onze vijf meest iconische Superstars uit het WWE 2K19 roster!

WWE 2K19 Event Foto's - Potje worstelen in het zonnige Florida

Op 20 september 2018 - 2 reacties

Vorige week reisden wij af naar Orlando om het WWE 2K19 event bij te wonen. In het WWE Performance Center mochten wij alvast aan de slag met het nieuwste deel uit de WWE-reeks. Hoe dat er ongeveer uitzag? Je ziet het in de onderstaande foto's!

WWE 2K19 Preview - Plezier op nummer één

Op 20 september 2018 - 2 reacties

Over een paar weken mogen we eindelijk weer de virtuele ring instappen. Vanaf 9 oktober is WWE 2K19 namelijk verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Wij gingen alvast met de game aan de slag voor een eerste indruk. Lees er alles over in onze WWE 2K19 preview!

WWE 2K19 lanceert een nieuwe trailer met wedstrijd

Op 13 september 2018

2K heeft vandaag The Phenomenal One uitgebracht. Deze debuut-gameplay-trailer werd al een tijdje verwacht voor WWE 2K19. De trailer geeft de spelers een kijkje naar verschillende WWE-fanfavorieten en productcampagneleiders. Ook wordt er voor de game een wedstrijd georganiseerd dat om een hoop geld gaat.

WWE 2K19 pre order bonus bevat Ronda Rousey

Op 10 juli 2018

Nog even en dan wordt vrouwenworstelen ook een ding in games met de nieuwe WWE 2K19 pre order bonus. Ronda Rousey maakt haar debuut om ook vrouwen in deze serie op de kaart te zetten.

WWE 2K19 release en miljoenenprijs bekendgemaakt

Op 19 juni 2018

De WWE 2K19 release is bekendgemaakt, maar dat is niet alles. Er komt namelijk ook een wedstrijd aan waarmee je een miljoen dollar kunt winnen. Hiervoor moet je natuurlijk wel wat doen, want een miljoen krijg je niet zo maar.