• Gears 5 (PC)
  • Releasedatum: 10 september 2019
  • Xbox One, PC

Gears 5 (PC) pre order

Gears 5 is het nieuwste deel in de bekende Gears of War serie. In dit nieuwe deel kunnen we opnieuw flink knallen en vijanden met een kettingzaag afmaken.

Blijf altijd op de hoogte van de allerlaagste prijs.

Verkrijgbaar vanaf 10 september 2019 Je kunt bij deze winkels al een pre order plaatsen.

Bekijk ook prijzen voor Xbox One

Op dit moment hebben wij geen prijzen voor dit product gevonden.

Gears of War krijgt een nieuwe telg en dat betekent weer hordes aan Locust overhoop knallen. Een nieuw deel betekent natuurlijk ook vernieuwing en daar zijn wij tijdens E3 2019 achteraan gegaan. We gingen aan de slag met de Gears 5 Escape modus en die brengt een heleboel nieuwe features naar de franchise.

Lees de complete preview

Releasedatum 10 september 2019
Genre Shooter
Platform PC
Ook voor Xbox One
PEGI-rating 18
Serie Gears of War
Publisher Microsoft Game Studios
Developer The Coalition

Gears 5 Horde voelt als een frisse wind voor de serie [gespeeld op gamescom]

Op 23 augustus 2019

Inmiddels tellen we de dagen al af naar de release van Gears 5 die op 10 september verschijnt. Voor het zover is gingen we nog één keer aan de slag met de game tijdens gamescom 2019. Dit keer gingen we met de Gears 5 Horde modus aan de slag en dat belooft een flink knalfestijn te worden.

Gears 5 Horde modus details onthuld tijdens Inside Xbox 2019 persconferentie

Op 19 augustus 2019 - 1 reactie

Tijdens de Xbox persconferentie voorafgaand aan de gamescom beurs in Keulen heeft Microsoft een nieuwe modus voor Gears 5 onthuld. Het betreft hier de Horde modus. De modus is verbeterd en op sommige gebieden veranderd ten opzichte van vorige delen.

Wat verwacht jij van Gears 5? - XGN Doe Mee

Op 10 augustus 2019 - 2 reacties

De Doe Mee start deze week met een tip: Gears of War 4 is deze maand gratis te downloaden als je Xbox Live Gold hebt! De third-person shooter is toch wel één van de paradepaardjes van de Xbox en met het vijfde deel onderweg levert dat de volgende vraag op: wat verwacht jij van Gears 5? Welkom bij de XGN Doe Mee!

Gears 5 tech test features - Alle bloedige details uit de tech test

Op 22 juli 2019 - 5 reacties

Gears 5 is bijna klaar, maar voor de release in september moeten de servers eerst getest worden. Gamepass houders en mensen met een pre order konden afgelopen weekend alvast aan de slag met de tech test, waarin drie Gears 5 tech test features gespeeld konden worden. Wij maakten onze lancer al flink vies en vertellen je alles over deze modi!

Gears 5 multiplayer test komt binnenkort!

Op 8 juli 2019 - 4 reacties

Microsoft heeft aangekondigd dat er verschillende Gears 5 multiplayer tests komen. De eerste begint op 19 juli om 19:00 uur 's avonds en loopt tot 21 juli 19:00 uur. De tweede test op 26 juli begint ook om 19:00 uur en eindigt op 29 juli 19:00 uur. De beta launcher is vanaf 17 juli 19:00 uur beschikbaar voor download.

Gears 5 krijgt in plaats van season pass gratis DLC

Op 24 juni 2019 - 2 reacties

Nadat alle grote games de laatste paar jaar werden volgepropt met loot boxes en allerlei andere soorten microtransacties, zijn de ontwikkelaars hier na massale kritiek al gauw op teruggekomen. Nu is aangekondigd dat Gears 5 geen season pass meer zal bevatten en dat de zogeheten Gear Packs ook zijn verdwenen.