• Fallout 76 (PC)
  • Releasedatum: 14 november 2018
  • PS4, Xbox One, PC

Fallout 76 kopen voor PC

Fallout 76 is de aankomende Fallout game van Bethesda Game Studios. De game speelt zich af in Vault 76.

Blijf altijd op de hoogte van de allerlaagste prijs.

De game is nu verkrijgbaar bij de onderstaande winkels.

Bekijk ook prijzen voor PS4, Xbox One

Winkelprijzen Totaal
bol.com Partner € 16,95
MediaMarkt € 17,98
Nedgame € 19,99
Game Outlet € 21,86
Game Mania € 44,98
Humble Store € 59,99

Met pijn in ons hart concluderen we dat Fallout 76 overkomt als een game met een identiteitscrisis. Zo voelt de game te eenzaam aan om als actieve multiplayer game bestempeld te worden en lijkt het solo spelen toch de beste manier om het verhaal en bijbehorende quests te doorlopen. Helaas wordt vooral deze laatste categorie behoorlijk verziekt door een gigantische hoeveelheid bugs die niet door de beugel kunnen. Hopelijk worden deze problemen zo snel mogelijk verholpen.

  • Uitgebreide en afwisselende wereld
  • Typisch Fallout sfeertje
  • Nieuw S.P.E.C.I.A.L. systeem
  • Leuker solo dan multiplayer
  • Enorm veel bugs
  • Tegenstrijdige mechanics
  • Geen NPC's en verhaal valt tegen
Releasedatum 14 november 2018
Genre Actie, Shooter, First-person shooter, Third-person shooter, Role-playing
Platform PC
Ook voor PS4, Xbox One
PEGI-rating 18
Serie Fallout
Publisher Bethesda Softworks
Developer Bethesda Game Studios
EAN 5055856420545

Fallout 76 update onderweg met battle royale modus

Op 10 juni 2019 - 1 reactie

Bethesda heeft tijdens haar persconferentie bekendgemaakt dat er een Fallout 76 update onderweg is. De nieuwe Wastelanders update zorgt voor NPC's en diverse dialoogkeuzes in de wereld van Fallout 76. Bovendien komt er ook een battle royale modus naar de wereld van Fallout 76.

Fallout 76 update brengt in maart PvE content met zich mee

Op 28 januari 2019 - 2 reacties

Bethesda heeft een aantal dagen geleden bekendgemaakt dat er een Survival modus naar Fallout 76 komt. Op Reddit was er daarna veel ophef over de nieuwe Fallout 76 update, want de spelers willen meer PvE content. In een Reddit post geeft een community manager van Bethesda aan dat er ook PvE content komt in maart.

Fallout 76 cheats bezorgen spelers huiswerk

Op 27 december 2018 - 3 reacties

Bethesda heeft enkele Fallout 76-spelers verbannen wegens het gebruik van third-party-software. Om een account terug te krijgen moet de speler een opstel schrijven waarin ze hun daden verantwoorden. Dit heeft voornamelijk te maken met het gebruik van Fallout 76 cheats.

Fallout 76 loot boxes mogelijk gelekt in patch notes

Op 18 december 2018 - 3 reacties

Bethesda’s ontwikkelaars hebben aangegeven dat ze met meer openheid willen communiceren met de spelers van Fallout 76. Er is nog een hoop werk te doen om de game te verbeteren. Een recentelijke changelog, of patch notes, verraadt de mogelijke komst van Fallout 76 loot boxes. Zijn loot boxes een stap voorwaarts?

Bethesda Support lekt persoonlijke gegevens uit van klanten

Op 6 december 2018 - 5 reacties

Recent waren er een hoop klachten van fans die de Power Armor Edition van Fallout 76 hadden gekocht. Het bedrijf had een ondersteuningspagina, Bethesda Support, waar mensen hun gegevens in konden sturen voor een nieuwe tas, maar nu blijkt dat mensen toegang tot meer informatie krijgen dan dat zij zouden moeten krijgen.

Fallout 76 Power Armor Edition tas vervangen door Bethesda na stroom van klachten

Op 4 december 2018 - 4 reacties

Sinds de release van Fallout 76 stroomden er verschillende klachten binnen, nadat de game veel kritiek en matige tot slechte recensies kreeg. Ook met de Power Armor Edition tas van Fallout 76 waren fans niet tevreden. Bethesda heeft inmiddels via Twitter aangekondigd dat zij de nylon tassen die fans kregen bij aanschaf van de Power Armor Edition zullen vervangen.