LEGO DC Super-Villains kopen voor PC

Deze keer is het aan jou om de 'superhelden' in elkaar te meppen. In DC Super-Villains kruip je namelijk in de rol van een superschurk.

Blijf altijd op de hoogte van de allerlaagste prijs.

De game is nu verkrijgbaar bij de onderstaande winkels.

Bekijk ook prijzen voor PS4, Switch, Xbox One

Winkelprijzen Totaal
Humble Store € 15,99
Green Man Gaming € 54,99

Die eentonigheid vergeet je in LEGO DC Super-Villains gelukkig snel dankzij een scala aan extra missies in de open wereld. Hetzelfde geldt voor de mindere balans binnen de levels, want die vergeet je al snel vanwege de fantastisch ingesproken bekende stemmen een LEGO-game die het waard is om te spelen. Dit doe je het liefst natuurlijk tezamen ondanks dat de splitscreen-functie een stukje minder is dan dat je gewend bent.

  • Bouw je eigen personage
  • Leuk en grappig verhaal
  • Sterke cast vol bekende stemmen
  • Meer dan genoeg om te doen
  • Levels soms uit balans en eentonig
  • Splitscreen niet dynamisch
Releasedatum 17 oktober 2018
Genre Actie, Platformer
Platform PC
Ook voor PS4, Switch, Xbox One
PEGI-rating 7
Publisher Warner Bros. Interactive
Developer TT Games

LEGO DC Super-Villains release - In gesprek met designer Arthur Parsons

Op 16 oktober 2018 - 6 reacties

Morgen is het zover: de release van de nieuwe LEGO DC Super-Villains! Wij hebben een interview gehouden met Arthur Parsons, Head of Design bij TT Game. We hebben alles wat we tot nu toe weten voor je op een rijtje gezet.

LEGO DC Super-Villains Season Pass bekendgemaakt

Op 31 augustus 2018 - 2 reacties

Warner Bros heeft de LEGO DC Super-Villains Season Pass vandaag onthuld. De pas brengt extra content naar het spel dat is geïnspireerd op stripverhalen, films, live-action- en tekenfilmseries.

3 dingen die je moet weten over de LEGO DC Super-Villains gameplay [gespeeld op gamescom]

Op 26 augustus 2018 - 7 reacties

Op 17 oktober is het zover, dan kan iedereen met schurken aan de slag in LEGO DC Super-Villains. Dat is weer eens wat anders dan in de huid kruipen van die aardig Harry Potter of Indiana Jones. Op gamescom speelden wij alvast een gedeelte van de game. Hier lees je 3 dingen die je moet weten over de LEGO DC Super-Villains gameplay.

LEGO DC Super-Villains Preview - Heerlijk om slecht te zijn

Op 20 juli 2018 - 6 reacties

Is het een vogel, een vliegtuig of een van LEGO gemaakte, roodharige schurk die je met klauwen wil doorboren? Het zal die laatste wel zijn, want in LEGO DC Super-Villains kun je je eigen schurk maken om een verhaal mee te spelen. In onze LEGO DC Super-Villains preview lees je of dat genoeg verandering is voor een LEGO-game.

LEGO DC Super Villains gameplay - Slechterikje spelen [gespeeld op E3 2018]

Op 25 juni 2018 - 5 reacties

Al meerdere series zijn blokjesmateriaal geworden voor het Deense LEGO. Star Wars, Indiana Jones, Batman, The Lord of the Rings en Harry Potter. Allemaal games met een good guy als uitvalsbasis, maar een slechterik als hoofdpersoon? Daar gaat LEGO DC Super Villains verandering inbrengen. Lees er meer over in onze LEGO DC Super Villains gameplay special.