• Battlefield 5 (PC)
  • Releasedatum: 20 november 2018
  • PS4, Xbox One, PC

Battlefield 5 kopen voor PC

Battlefield 5 keert terug naar de Tweede Wereldoorlog. Met uitgebreide nieuwe opties als de Grand Operations, de mogelijkheid tot het bouwen van eigen fortifications en vergaande personalisering.

Blijf altijd op de hoogte van de allerlaagste prijs.

De game is nu verkrijgbaar bij de onderstaande winkels.

Bekijk ook prijzen voor PS4, Xbox One

Winkelprijzen Totaal
bol.com € 27,99
Game Mania € 29,98
MediaMarkt € 29,99
Game Outlet € 55,94
BookSpot € 58,99

Het is dan ook met de pilaren van singleplayer en multiplayer waarmee Battlefield V op grandioze wijze weet te slagen. Met een nieuwe modus in Grand Operations en de bouw-functie staat de multiplayer wederom als een huis en dan hebben we het nog niet eens gehad over hoe lekker het is om samen te werken in teams. Helaas doe je dit veelal wel in modi die veel op erg elkaar lijken.

  • Grand Operations is top
  • Bouwen met een doel
  • Spelen in squads van belang
  • Ongeëvenaard realisme
  • Diversiteit in uitgestrekte speelterrein
  • Uitmuntende War Stories
  • Te weinig variatie in de multiplayer modi
  • Tides of War slechts een belofte voor nu
Releasedatum 20 november 2018
Genre Actie, Shooter, First-person shooter
Platform PC
Ook voor PS4, Xbox One
PEGI-rating 18
Serie Battlefield
Publisher Electronic Arts
Developer DICE
EAN 5030941122269

Battlefield 5 op Origin Access nu beschikbaar voor Basic-gebruikers

Op 7 juni 2019 - 2 reacties

Dat Battlefield 5 op Origin Access beschikbaar is is niet verwonderlijk. Zowel de game als het Origin platform zijn van EA. Maar waar de game eerder alleen voor Origin Access Premier was, is deze nu ook beschikbaar voor Origin Access Basic.

Battlefield 5 battle royale modus gelekt in video

Op 8 maart 2019 - 2 reacties

De battle royale modus ‘Firestorm’ is gelekt in een video, wat lijkt op een tutorial voor de spelmodus. De video vertelt dat de modus een Solo, Duo en Squad-optie krijgt. Wanneer de modus uitkomt is nog niet zeker, maar ontwikkelaar EA Criterion is al wel bezig met productie van de battle royale modus voor Battlefield 5.

Battlefield 5 DLC Lightning Strikes trailer uitgebracht

Op 15 januari 2019 - 5 reacties

Gameontwikkelaar EA plant alweer een tweede, grote DLC: Lightning Strikes. De update brengt nieuwe game modi met zich mee, een nieuwe verhaallijn, nieuwe wapens en een nieuwe Conquest-modus. De Battlefield 5 DLC komt waarschijnlijk deze week al uit op alle platformen.

Battlefield 5 update Chapter 1: Overture komt later dan gepland

Op 4 december 2018

De eerste Battlefield 5 update, Chapter 1: Overture, komt later dan verwacht vanwege server problemen. De vertraging duurt volgens gameontwikkelaar DICE niet te lang, maar een nieuwe datum is nog niet bevestigd. De langverwachte Battlefield 5 update had vandaag uit moeten komen.

Battlefield 5 cosmetics - Bewerk voertuigen, wapens en personages

Op 27 november 2018

In de Battlefield games is het altijd fijn om de juiste voertuigen en wapens bij je te hebben. Battlefield 5 gaat nog een stapje verder met de Battlefield cosmetics. Je kunt namelijk de personages, voertuigen en wapens bewerken. Zo creëer je een uniek leger met eigen wapens en voertuigen.