• Tom Clancy's The Division 2 (PC)
  • Releasedatum: 15 maart 2019
  • PS4, Xbox One, PC

Tom Clancy's The Division 2 kopen voor PC

Tom Clancy's The Division 2 is het nieuwe spel van Ubisoft en wordt de opvolger van de eerste The Division.

Blijf altijd op de hoogte van de allerlaagste prijs.

De game is nu verkrijgbaar bij de onderstaande winkels.

Bekijk ook prijzen voor PS4, Xbox One

Op dit moment hebben wij geen prijzen voor dit product gevonden.

Het zijn fouten die je soms letterlijk uit de spelervaring rukken en dat is zonde. Want onderaan de streep is The Division 2 een hele toffe shooter die veel dingen goed verbetert of introduceert. De kern van het origineel is waar nodig aangepakt, zonder dat al het goeds is gesneuveld. Een grote open wereld vol activiteiten, tal van gadgets en wapens om uit te kiezen en genoeg missies om je makkelijk tientallen uren mee zoet te houden.

  • Solide gameplay met goede verbeteringen
  • Gigantische wereld vol met activiteiten
  • Enorm uitgebreide end game
  • Nieuwe specializations
  • Weinig innovatief qua opzet en vijanden
  • Crashes en bugs halen je uit de game
Releasedatum 15 maart 2019
Genre Avontuur, Shooter, Third-person shooter
Platform PC
Ook voor PS4, Xbox One
PEGI-rating 18
Serie Tom Clancy's
Publisher Ubisoft
Developer Massive Entertainment

Tom Clancy's The Division 2 Operation Dark Hours gratis vanaf 16 mei

Op 15 mei 2019 - 2 reacties

The Division 2Voor alle Tom Clancy’s The Division 2 fans is er goed nieuws! Vanaf 16 mei zal The Division 2 Operation Dark Hours uitkomen op alle platformen. Zo heeft Ubisoft bekendgemaakt. Operation Dark Hours zal ons de gelegenheid bieden om voor het eerst een stap te zetten in Raids.

De vijf beste Division 2 tips om op gang te komen in Washington!

Op 15 maart 2019 - 2 reacties

Dit zijn de vijf beste Division 2 tips om goed aan de game te beginnen. The Division 2 is nu beschikbaar voor iedereen, maar het kan wat beangstigend zijn om de direct de diepte in te duiken. Washington DC is de setting en wordt overspoeld door vijandige bendes, maar zo ga jij voorbereid de strijd aan!

The Division 2 DLC inhoud voor eerste jaar aangekondigd

Op 28 februari 2019 - 3 reacties

Ubisoft heeft de inhoud van The Division 2 DLC voor het eerste jaar bekendgemaakt. Dit doet de ontwikkelaar in de The Division 2 Year 1 Trailer. Na de release komen er drie episodes naar de game. Daarnaast komt er ook veel extra content van kleinere aard naar The Division 2.

Update: Mogelijk een The Division 2 open beta onderweg

Op 13 februari 2019 - 1 reactie

De gesloten beta van The Division 2 was dit weekend en werd speciaal gemaakt voor gamers die de game hebben gepre-orderd. Nu is er een bericht op Twitter geplaatst waarin op een subtiele manier wordt gezegd dat er een open beta voor The Division 2 onderweg is. Wanneer deze speelbaar is is nog onbekend.

Vijf redenen om uit te kijken naar The Division 2 release

Op 12 februari 2019 - 1 reactie

De straten van Washington zijn nagenoeg leeg, overal ligt puin en er zijn plunderende bendes op de been. Jij bent agent bij een speciale Division-factie die de vrede moet herstellen in de hoofdstad van de Verenigde Staten. Maar wat maakt The Division 2 nu zo bijzonder? Dit zijn vijf redenen om uit te kijken naar The Division 2 release.

Division 2 beta features - Vijf steunpilaren van de game

Op 11 februari 2019 - 1 reactie

Na vijf dagen komt er een einde aan de beta van Tom Clancy’s The Division 2. Dat is misschien jammer, maar belangrijker is of al die Division 2 beta features een goed beeld hebben gegeven van wat de game te bieden heeft wanneer hij op 15 maart uitkomt.