• Call of Duty: Black Ops IIII (PC)
  • Releasedatum: 12 oktober 2018
  • PS4, Xbox One, PC

Call of Duty: Black Ops IIII kopen voor PC

Black Ops 4 is het nieuwste deel in de populaire Call of Duty-serie. De game kent een nieuwe Battle Royale modus, uitgebreide multiplayer en zombie modus.

Blijf altijd op de hoogte van de allerlaagste prijs.

De game is nu verkrijgbaar bij de onderstaande winkels.

Bekijk ook prijzen voor PS4, Xbox One

Winkelprijzen Totaal
Game Mania € 24,98
MediaMarkt € 54,99
bol.com € 55,99
Nedgame € 56,98

Het is jammer dat de evolutie van Call of Duty moet komen door het weglaten van een verhaal, maar er is geen ontkennen aan dat Blackout een verslavend effect heeft en naar meer smaakt. Door de geschiedenis van Black Ops te combineren met de snelle gameplay van Call of Duty is de Battle Royale modus uniek. Maar zelfs als Battle Royale niet je ding is heeft Black Ops 4 genoeg andere modi om je plezier te bieden, zoals de grootste selectie aan Zombie-maps die dit keer meer omvatten dan schieten om te overleven.

  • Vernieuwde kern van multiplayer
  • Terugkeer van Pick-10
  • Grootste zombies ooit
  • Vernieuwde zombies voorbereiding
  • Blackout is verslavend
  • Geen campaign
  • Frustratie door miscommunicatie
  • Eentonigheid van de Specialists HQ
Releasedatum 12 oktober 2018
Genre Actie, Shooter, First-person shooter
Platform PC
Ook voor PS4, Xbox One
PEGI-rating 18
Serie Call of Duty
Publisher Activision
Developer Treyarch
EAN 5030917239045

Splitscreen is tijdelijk uit Black Ops 4 Blackout verwijderd

Op 1 juli 2019 - 1 reactie

Nadat Treyarch een nieuwe update heeft uitgebracht voor Black Ops 4 ontdekten spelers iets vreemds. Het is plotseling niet meer mogelijk om in de Battle Royale modus Blackout met twee spelers splitscreen te spelen. Een ontwikkelaar van Treyarch heeft vervolgens via Reddit bekendgemaakt dat de functie tijdelijk is verwijderd om ‘bekende problemen te onderzoeken.’

'Call of Duty 2020 is Black Ops 5 en wordt gemaakt door Treyarch'

Op 20 mei 2019 - 2 reacties

Het nieuwste deel in de Call of Duty franchise is nog niet eens officieel onthuld of er is al nieuws over de game die erna komt. Call of Duty 2020 wordt namelijk gemaakt door Treyarch als we de bronnen van Kotaku mogen geloven. Het zou hierbij gaan om het vijfde deel in de Black Ops-serie.

Call of Duty reveal vindt voor eind juni plaats

Op 3 mei 2019 - 2 reacties

Activision Blizzard vertelt tijdens een gesprek over de resultaten van het eerste kwartaal dat de reveal van de nieuwe Call of Duty voor het einde van juni is. Het is nog niet bevestigd hoe het nieuwe deel in de serie heet, maar het lijkt erop dat het om Call of Duty Modern Warfare 4 gaat.

Call of Duty Black Ops 4 krijgt nieuwe map in battle royale modus

Op 2 april 2019 - 1 reactie

Vandaag zal Call of Duty Black Ops 4 een nieuwe map krijgen in de battle royale modus: Alcatrez. Deze map zal vandaag te bespelen zijn op de PS4 en zal later arriveren op andere consoles. De nieuwe Call of Duty Black Ops 4 map zal zich bevinden in Alcatraz bij een gevaarlijke gevangenis.

Call of Duty Black Ops 4 update voegt nieuwe multiplayer modus toe

Op 26 maart 2019

De nieuwste update voor Call of Duty Black Ops 4 is vanaf 26 maart beschikbaar. De update komt met de multiplayer modus Barebones en aanpassingen aan de Specialist klassen in Blackout. De Battle Royale modus krijgt zelf ook wat veranderingen.