Injustice 2 kopen voor PC

Injustice 2 wordt de tweede game in de Injustice serie. Injustice is een vechtgame die zich afspeelt in het DC Universum

Blijf altijd op de hoogte van de allerlaagste prijs.

De game is nu verkrijgbaar bij de onderstaande winkels.

Bekijk ook prijzen voor Mobile, PS4, Xbox One

Winkelprijzen Totaal
DreamGame € 49,99
Humble Store € 49,99
Steam € 49,99
Green Man Gaming € 59,99
86
Gebaseerd op 15 reviews.
Bekijk allemaal op Metacritic
Releasedatum 14 november 2017
Genre Vechten
Platform PC
Ook voor Mobile, PS4, Xbox One
PEGI-rating 16
Serie Injustice
Publisher Warner Bros. Interactive
Developer NetherRealm Studios
EAN 5051888228463

Dit zijn jullie favoriete Injustice 2 personages!

Op 19 april 2018 - 3 reacties

In de afgelopen jaren zijn er heel wat vechtersbaasjes voorbij gekomen in games, maar deze Injustice 2 personages voeren de boventoon. Met hun superkrachten weten ze menig schurk het lastig te maken, maar ook de slechterikken hebben zo hun trucjes in de game.

Wie zijn jullie favoriete Injustice 2 personages? [poll]

Op 12 april 2018 - 5 reacties

Injustice 2 is al een tijdje te verkrijgen, maar met alle recent uitgekomen DLC zijn wij nog lang niet klaar met het uitdelen van rake klappen! Zo zijn onder Hellboy en Red Hood nieuwe Injustice 2 personages om mee te spelen, de poll gaat deze week dan ook over al deze personages!

5 redenen waarom je Injustice 2 moet spelen!

Op 10 april 2018 - 10 reacties

De release van de Injustice 2: Legendary Edition is vandaag en jij bepaalt met welke held je aan de slag gaat. Wordt het Batman, Superman, Wonder Woman of toch The Flash? Al deze iconische helden van DC Comics zijn aanwezig. Waarom moet je Injustice 2 spelen? Laat deze vijf redenen je overhalen om de kracht van de game te aanschouwen!

Top 10 beste Injustice 2 personages - Van Hellboy tot de Turtles!

Op 6 april 2018 - 1 reactie

Zwaardvechten met de Ninja Turtles, bliksemschichten afvuren met Raiden en naar de diepste krochten van de hel gaan met Hellboy: in Injustice 2 is inmiddels niets meer te gek. Met de Legendary Edition zijn er weer nieuwe vechters toegevoegd. Maar wat zijn de beste Injustice 2 personages? Bekijk boven elke pagina een aantal gave moves!

Injustice 2 Legendary Edition release is vandaag!

Op 29 maart 2018 - 1 reactie

De Injustice 2 Legendary Edition release is vandaag. Deze versie van de game bevat alle DLC content die is uitgebracht en voegt een aantal nieuwe elementen toe. Bekijk de launch trailer bovenaan de pagina.