Dragon Ball FighterZ kopen voor PC

Dragon Ball FighterZ is de nieuwe fighting game gebaseerd op de Dragon Ball franchise. De nieuwe game verschijnt begin 2018.

Blijf altijd op de hoogte van de allerlaagste prijs.

De game is nu verkrijgbaar bij de onderstaande winkels.

Bekijk ook prijzen voor PS4, Switch, Xbox One

Winkelprijzen Totaal
Steam € 59,99
Humble Store € 59,99
Green Man Gaming € 94,98

Met het complete aanbod van modi en de beloningen door simpelweg te spelen, is Dragon Ball FighterZ een game die eerlijk is en je steeds door laat gamen. De titel ziet er fantastisch uit en biedt je een redelijk compleet aanbod van vechters, al missen er wel een paar.

  • Audiovisueel fantastisch
  • Blijft overzichtelijk ondanks de chaos
  • Soepele gevechten
  • Toegankelijk voor nieuwkomers
  • Uitdagend voor de liefhebber
  • Je mist wat karakters
  • De netcode werkt soms nog niet optimaal
Releasedatum 26 januari 2018
Genre Actie, Vechten
Platform PC
Ook voor PS4, Switch, Xbox One
PEGI-rating 12
Serie Dragon Ball Z
Publisher Bandai Namco Games
Developer Arc System Works

Dragon Ball FighterZ updates komen voor alle platformen

Op 29 november 2018

Dragon Ball FighterZ komt met gratis nieuwe updates voor alle platformen waarop de game beschikbaar is. Spelers kunnen begin december met een nieuwe online toernooimodus: FighterZ Tournament. Daarnaast komt er ook een nieuwe Z Trophy Room waarin spelers hun beloningen kunnen bekijken.

10 toffe eigen gemaakte Dragon Ball FighterZ screenshots

Op 4 oktober 2018 - 1 reactie

Dragon Ball FighterZ is sinds 28 september uit op de Nintendo Switch. Uit onze review bleek eerder al dat ook deze versie van de geprezen vechtgame grafisch weer een plaatje is. Omdat een foto natuurlijk meer dan duizend woorden zegt, hebben wij de screenshot-knop flink wat keertjes ingedrukt. Dit is onze selectie van de tien tofste Dragon Ball FighterZ screenshots.

Dragon Ball FighterZ Switch DLC personages - Vechten met nieuwe gezichten!

Op 26 september 2018 - 8 reacties

Dragon Ball FighterZ Switch bevat een rooster met sterke strijders uit zowel Dragon Ball Z als Dragon Ball Super. Wij hebben vijf Dragon Ball FighterZ Switch DLC personages op een rij gezet die wij hopen te zien. Nieuwe gezichten voor nog meer gave gevechten!

5 Toffe Dragon Ball FighterZ Switch combo's - Zo geef je een bruut pak slaag!

Op 25 september 2018 - 4 reacties

De pakken slaag zijn weer bijna in de aanbieding, want Dragon Ball FighterZ komt naar de Switch. En hoe kunnen we dit nou beter vieren dan met een overzicht van Dragon Ball FighterZ Switch combo's? Wij zetten vijf toffe combo's voor je op een rijtje. Dit gaat je zeker sterker maken in de game!

Vijf Dragon Ball FighterZ Switch tips - Voorbereid aan de slag!

Op 24 september 2018 - 7 reacties

Dragon Ball FighterZ is nu verkrijgbaar voor de PlayStation 4 en de Xbox One en komt binnenkort naar de Nintendo Switch. Voordat je met de game aan de slag gaat, is het handig om een aantal Dragon Ball FighterZ Switch tips te ontdekken. Dit zijn vijf tips die het makkelijker maken om door de game heen te komen!