• A Plague Tale Innocence (PC)
  • Releasedatum: 14 mei 2019
  • PS4, Xbox One, PC

A Plague Tale Innocence kopen voor PC

A Plague Tale Innocence is een action adventure game. De game neemt je mee naar de middeleeuwen. Als Amicia vecht je tegen ratten, soldaten en ander gespuis.

Blijf altijd op de hoogte van de allerlaagste prijs.

De game is nu verkrijgbaar bij de onderstaande winkels.

Bekijk ook prijzen voor PS4, Xbox One

Winkelprijzen Totaal
Steam € 44,99
Humble Store € 44,99
Green Man Gaming € 44,99

Zijn bovenstaande punten ongelofelijke dealbreakers? Nee, dat zeker niet. Het kleine en persoonlijke verhaal van Amicia en haar broertje is enorm aangrijpend en de in totaal zeventien hoofdstukken vliegen daardoor voorbij. Van begin tot eind blijf je geboeid door de constante gebeurtenissen en plotwendingen. De prachtige wereld die daarbij hoort, weet de sfeer van de game goed te vertalen naar het scherm en oogt bovendien prachtig.

  • Duister en aangrijpend verhaal
  • Prachtige wereld en vergezichten
  • Van begin tot eind spannend en boeiend
  • Soms wat kleine technische ongemakken
Releasedatum 14 mei 2019
Genre Actie, Avontuur
Platform PC
Ook voor PS4, Xbox One
PEGI-rating 18
Publisher Focus Home Interactive
Developer Asobo Studio

A Plague Tale Innocence gameplay - Overleef de pest met potten en pannen

Op 21 april 2019 - 2 reacties

Beleef en overleef de pest van dichtbij in A Plague Tale Innocence. De game van Asobo Studios zal 14 mei uitkomen, maar wij mochten al aan de slag met de eerste paar hoofdstukken van de game. Lees hier alles wat je moet weten van A Plague Tale Innocence gameplay.

A Plague Tale Innocence Preview - Overleef de dodelijke pest

Op 12 maart 2019 - 3 reacties

Een dodelijke inquisitie, een mysterieuze epidemie en angstaanjagende hordes ratten, het zijn een handvol ingrediënten van het nieuwe avontuur van Asobo Studio. De game laat je dit donkere hoofdstuk in de geschiedenis beleven door de ogen van de jonge Amicia. De A Plague Tale Innocence preview geeft je een eerste indruk van dit emotionele verhaal.

A Plague Tale Innocence details - Dodelijke rattenplaag [gezien op E3]

Op 1 juli 2018 - 1 reactie

Wanneer je denkt aan de plaag, krijg je misschien visioenen van doodzieke mensen in middeleeuwse dorpjes. A Plague Tale: Innocence geeft een andere draai aan deze historische gebeurtenis. Hoe? Wij zagen de game op E3 2018 en we hebben alle A Plague Tale Innocence details voor je!

A Plague Tale Innocence gameplay elementen die we graag willen zien [Gezien op E3 2017]

Op 2 juli 2017

Uitgever Focus Home Interactive had tijdens de E3 2017 allesbehalve een magere showcase. Onder andere Vampyr en Call of Cthulu wisten het publiek op te zwepen. Ook was daar een titel met een wel heel uniek concept, maar waar nog niet veel van getoond is. Welke A Plague Tale Innocence gameplay elementen wij nog hopen te zien lees je hier!

A Plague Tale Innocence features - Vijf dingen die je moet weten

Op 11 februari 2017

A Plague Tale Innocence is Asobo Studio's nieuwste game, die we eind 2018 kunnen verwachten. Tijdens het Focus Home What's Next evenement werd alvast een voorproefje van de game getoond. De nieuwe Asobo Studio game gaat erg uniek worden. Dit zijn vijf A Plague Tale Innocence features waar jij vanaf moet weten!