• Ni no Kuni II: Revenant Kingdom (PC)
  • Releasedatum: 23 maart 2018
  • PS4, PC

Ni no Kuni II: Revenant Kingdom kopen voor PC

Ni no Kuni II: Revenant Kingdom verschijnt in 2017. In dit vervolg speel je als Roland die eropuit trekt om een jonge koning te helpen.

Blijf altijd op de hoogte van de allerlaagste prijs.

De game is nu verkrijgbaar bij de onderstaande winkels.

Bekijk ook prijzen voor PS4

Winkelprijzen Totaal
Humble Store € 59,99
Steam € 59,99
Green Man Gaming € 79,98
bol.com Partner € 143,99

Om je meteen uit de droom te helpen: nee, Ni No Kuni 2 Revenant Kingdom komt niet in de buurt van zijn voorganger. Hadden we dat verwacht? Niet echt. Door het wegvallen van Ghibli als ontwerper van de tussenfilmpjes ging er natuurlijk al een deel van de charme verloren. Toch is Ni No Kuni 2 een uitzonderlijk goed vervolg geworden: het spel voelt nieuw en fris aan, en de gevechten zijn weliswaar makkelijk, maar zitten boordevol actie. Belangrijker is dat het verhaal – hoe kinderlijk het ook verteld wordt – je tot diep in je ziel raakt. Een prestatie waar Level 5 trots op mag zijn.

  • Hartverscheurend mooi verhaal over een jongen met een droom
  • Betoverende wereld met prachtige muziek
  • Uitgebreid en afwisselend
  • Erg makkelijk
  • Uitbreiden van koninkrijk vertraagt tempo in verhaal
  • Nog minder stemmenwerk
Releasedatum 23 maart 2018
Genre Avontuur, Strategie, Role-playing
Platform PC
Ook voor PS4
PEGI-rating 12
Serie Ni No Kuni
Publisher Bandai Namco Games, Level 5
Developer Level 5
EAN 3391891994699

Ni no Kuni II Revenant Kingdom met veel korting bij GameMania

Op 11 oktober 2018 - 4 reacties

Wanneer jij altijd al een keer Ni no Kuni II - Revenant Kingdom wil kopen dan is dit je kans. Normaal gesproken kost de game 49,99 euro, maar nu kun je Ni No Kuni II - Revenant Kingdom met veel korting kopen voor 17,98 euro.

Ni No Kuni 2 DLC release en details aangekondigd

Op 26 juli 2018 - 2 reacties

De eerste Ni No Kuni 2 DLC release en details zijn bekendgemaakt. De releasedatum van het eerste DLC-pakket, de Adventure Pack is bekendgemaakt. De eerste DLC zal nog voor het einde van volgende maand te spelen zijn.

Ni no Kuni 2 release trailer uitgebracht

Op 23 maart 2018 - 1 reactie

Bandai Namco heeft een nieuwe Ni no Kuni 2 release trailer uitgebracht. Ni no Kuni 2: Revenant Kingdom is vanaf nu beschikbaar voor de PlayStation 4 en de PC.

Ni no Kuni 2 gameplay standpunten - Een andere kijk op de wereld

Op 8 februari 2018 - 1 reactie

Evan Pettiwhisker Teldrum is een veelzijdige protagonist. Koning, strateeg, gladiator, stadsplanner en entrepreneur. Deze jongeman kan letterlijk alles, maar minder had je niet van hem kunnen verwachten als spin in het web van de verschillende Ni no Kuni 2 gameplay facetten. Wie weet wordt er ook nog wel een race-element toegevoegd!

Ni no Kuni 2 details - Van Engeland naar Goldpaw

Op 8 februari 2018 - 2 reacties

Bandai Namco steekt het niet bepaald onder stoelen en banken dat er een uitgebreide RPG wordt klaargestoomd. Met een uitgebreid preview evenement, gehouden in een omgetoverd Engels kasteel, kon er uren lang van de Ni No Kuni 2 details gesnoept worden. Wij zijn daar niet dik van geworden, maar dat de game zelf erg vet is, is een understatement.