The Elder Scrolls: Legends kopen voor PC

The Elder Scrolls Legend is een digitaal kaartspel. Het is free-to-play op PC en iPad.

Blijf altijd op de hoogte van de allerlaagste prijs.

De game is nu verkrijgbaar bij de onderstaande winkels.

Bekijk ook prijzen voor Mobile, PS4, Switch, Xbox One

Op dit moment hebben wij geen prijzen voor dit product gevonden.

Trading Card Games zijn het nieuwste populaire genre in de gamingwereld. Magic The Gathering is populairder dan ooit en Hearthstone is in zeer korte tijd een gigant geworden. Bethesda wil niet achterblijven en komt met TES Legends, maar of het zich weet te onderscheiden van de rest kun je lezen in onze The Elder Scrolls Legends Preview.

Lees de complete preview

Releasedatum 9 maart 2017
Genre Strategie
Platform PC
Ook voor Mobile, PS4, Switch, Xbox One
Serie The Elder Scrolls
Publisher Bethesda Softworks
Developer Bethesda Softworks

The Elder Scrolls Legends Isle of Madness - Alles wat je moeten weten

Op 29 januari 2019 - 1 reactie

The Elder Scrolls Legends zag het licht een kleine twee jaar geleden, maar heeft ondertussen al een flinke toevoeging van nieuwe kaarten en missies erbij gekregen. Daar komt weer een hoop nieuwe mechanieken bij met de nieuwe uitbreiding. Lees hier alles over The Elder Scrolls Legends Isle of Madness.

The Elder Scrolls Legends PS4 editie in gevaar

Op 15 augustus 2018 - 12 reacties

The Elder Scrolls Legends PS4 editie lijkt in gevaar te zijn doordat Sony cross-play niet toelaat. Sony laat cross-play met andere consoles niet toe en daar is Bethesda niet blij mee. Het kan er mogelijk zelfs voor zorgen dat The Elder Scrolls Legends niet naar de PlayStation 4 komt.

5 redenen om The Elder Scrolls Legends te spelen

Op 14 april 2017

Games waarin spelkaarten centraal staan beginnen steeds groter te worden: Hearthstone, Magic the Gathering en het aankomende Gwent uit de Witcher zijn enkele voorbeelden. Aan dat rijtje mag ook The Elder Scrolls Legends worden toegevoegd, waarin wezens, personages en lore uit de Elder Scrolls-wereld in het middelpunt staat. Wij geven je 5 redenen om The Elder Scrolls Legends te spelen.

The Elder Scrolls Legends op iPad nu gratis verkrijgbaar

Op 23 maart 2017

Ben jij fan van het The Elder Scrolls-wereldje? Voor jou is het dan misschien interessant aan de slag te gaan met deze nieuwe game. Zo kun je gratis aan de slag met The Elder Scrolls Legends op iPad.

Het is vandaag de Elder Scrolls Legends release

Op 9 maart 2017

De Elder Scrolls Legends release is vandaag. Het gratis online kaartspel is uit de open beta gestapt en is nu beschikbaar op de PC. De game komt later dit jaar beschikbaar op iOS en Android.