• Sid Meier's Civilization VI (PC)
  • Releasedatum: 16 november 2018
  • Mobile, Switch, PC

Sid Meier's Civilization VI kopen voor PC

Civilization VI is de laatste editie van Sid Meier's Civilization serie en laat jou je rijk uitbreiden en strijden tegen de grootste leiders uit de historie.

Blijf altijd op de hoogte van de allerlaagste prijs.

De game is nu verkrijgbaar bij de onderstaande winkels.

Bekijk ook prijzen voor Mobile, Switch

Winkelprijzen Totaal
Game Mania € 49,98
Steam € 59,99
Humble Store € 59,99
Green Man Gaming € 59,99
bol.com Partner € 62,81

Al met al blijft Civilization 6 een game die trouw is aan de Civilization serie. De verandering van de stijl en de toevoegingen aan de gameplay brengen de franchise weer up to date voor 2016. Voor de doorgewinterde Civilization speler zal de stijl en vooral het belang van religie even wennen zijn, maar uiteindelijk geeft het weer net dat kleine beetje meer uitdaging waar je naar op zoek bent.

  • Nieuwe look is erg mooi
  • Uitgebreider dan ooit
  • Nieuw policy systeem erg leuk
  • Nog steeds Civilization
  • Religie kan zorgen voor snelle overwinning
  • Patches tegen de vastlopers nodig
Releasedatum 16 november 2018
Genre Strategie, Turn-based strategy
Platform PC
Ook voor Mobile, Switch
Serie Civilization
Publisher 2K Games
Developer Firaxis Games
EAN 5026555065320

Civilization 6 Switch versie aangekondigd door 2K en Firaxis Games

Op 14 september 2018

2K en Firaxis games hebben de prijswinnende game Civilization 6 aangekondigd voor de Nintendo Switch. De Civilization 6 Switch versie zal op 16 november 2018 uitkomen. Samen met Aspyr Media is ervoor gezorgd dat de hoge kwaliteit van het spel ook op de Switch wordt behouden.

Top 5 beste Civilization 6 facties - Verover de wereld!

Op 12 februari 2018 - 3 reacties

Het is nog een paar daagjes wachten totdat de Rise and Fall update voor Civilization 6 uitkomt. Dan kan je weer met Nederland de wereld veroveren. Om je tot die tijd wat suggesties te geven, zetten we in deze top 5 beste Civilization 6 facties de beste samenlevingen voor je op een rijtje!

Civilization 6 Rise and Fall DLC introduceert Schotland als factie

Op 24 januari 2018

Het duurt niet lang meer voordat de Civilization 6 Rise and Fall DLC uitkomt. Om alvast een voorproefje te geven heeft 2K een nieuwe factie onthuld: Schotland.

Cree leider boos over afschildering in Civilization 6 Rise and Fall

Op 5 januari 2018 - 1 reactie

De Civilization 6 Rise and Fall DLC verwelkomt een aantal nieuwe beschavingen en daar is de Cree, een inheemse stam in Canada, er één van. Milton Tootoosis, één van de leiders van de hedendaagse Cree, is boos over hoe zijn volk wordt afgeschilderd in de DLC.

Leid de Cree naar victorie in Civilization 6 Rise and Fall DLC

Op 3 januari 2018

Er begint steeds meer bekend te worden over de Civilization 6 Rise and Fall DLC. Zo zagen we eerder Nederland al voorbij komen als één van de nieuwe facties en nu maakt weer een nieuw volk zijn debuut in de game: de Cree.

Civilization 6 Rise and Fall DLC dumpt Gandhi voor Chandragupta

Op 28 december 2017 - 1 reactie

Wie eerdere Civilization games heeft gespeeld, weet dat je Gandhi maar beter niet als buurman kan hebben. Voor je het weet gooit hij namelijk kernbommen op jouw landje. In de aankomende Civilization 6 Rise and Fall DLC kan je de kernbommaniak van India dan ook vervangen.

Civilization 6 Rise and Fall DLC verwelkomt Mongolië als factie

Op 20 december 2017

De Civilization 6 Rise and Fall DLC komt volgend jaar pas uit, maar nu al worden er mondjesmaat nieuwe facties bevestigd. De meest recente aankondiging is Mongolië.