Conan: Exiles kopen voor PC

Conan Exiles is een nieuwe survival open world game. Eerst komt de game in early access staat voor de PC. Daarna komt de game uit voor de consoles.

Blijf altijd op de hoogte van de allerlaagste prijs.

De game is nu verkrijgbaar bij de onderstaande winkels.

Bekijk ook prijzen voor PS4, Xbox One

Winkelprijzen Totaal
Green Man Gaming € 9,99
Steam € 39,99
Humble Store € 39,99

Er is dus een hele berg problemen en dan hebben we alleen nog de meest voorkomende dingen besproken. Het is daarom al snel duidelijk dat Conan Exiles zijn early access status te vroeg heeft verlaten. De game is compleet in het feit dat Funcom alles erin heeft verwerkt wat op het verlanglijstje stond, maar nog een half jaar of langer in ontwikkeling om een vloeiendere ervaring te leveren had Conan Exiles geen kwaad gedaan. In plaats daarvan krijgen we een game die misschien wel compleet is, maar verre van afgerond.

  • Je eigen karakter creëren
  • Super veel mogelijkheden met bouwen
  • Uitgebreide open wereld met van alles te doen
  • Ondanks alles ontzettend vermakelijk
  • Veel tijd gaat verloren met grondstoffen zoeken
  • Framerate houdt de actie niet bij
  • Audio laat je soms in de steek
  • Berg aan andere technische mankementen
Releasedatum 8 mei 2018
Genre Actie, Avontuur, Massive Multiplayer
Platform PC
Ook voor PS4, Xbox One
PEGI-rating 16
Serie Conan
Publisher Funcom
Developer Funcom

Vijf Conan Exiles tips om het gewetenloze landschap te overleven

Op 23 april 2019

In het Hyboriaanse tijdperk geldt het recht van de sterkste. Als je aan het begin van Conan Exiles aan een kruis hangt, ben jij dat zeker niet. De game is in april gratis voor PlayStation Plus leden en daarom zetten wij vijf Conan: Exiles tips voor je op een rij.

Conan Exiles releasedatum aangekondigd

Op 12 december 2017 - 1 reactie

De game is tot op heden altijd in early access geweest, maar dat duurt niet lang meer. De Conan Exiles releasedatum is namelijk uitgekomen. De game komt 8 mei uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

Conan Exiles DLC gratis beschikbaar

Op 7 augustus 2017

Vanaf 16 augustus is de Conan Exiles DLC gratis beschikbaar voor de PC en Xbox One. Dit heeft Funcom, makers van Dreamfall Chapters aangekondigd. Spelers moeten in Conan Exiles The Frozen North DLC bouwen, vechten en zien te overleven in een open wereld survival game.

Conan Exiles mod maakt penissen gigantisch

Op 14 februari 2017 - 1 reactie

Belangrijk nieuws! Een Conan Exiles mod maakt het mogelijk om alles gigantisch te maken, inclusief je penis en andere lichaamsdelen.

Conan Exiles trailer staat geheel in het teken van bouwen

Op 9 januari 2017

Er zijn nieuwe Conan Exiles beelden getoond. Dit keer is er een Conan Exiles trailer gemaakt waarbij er meer aandacht wordt gegeven aan het bouwen van gebouwen en huizen. Daarnaast worden er beelden getoond van het crafting-systeem.

Conan Exiles Early Access release bekendgemaakt

Op 22 november 2016

Conan Exiles Early Access release is bekendgemaakt. Dit heeft Funcom, ontwikkelaar van de game, met behulp van een trailer de wereld ingebracht.