LEGO Worlds kopen voor PC

LEGO Worlds is een open wereld game waarbij je op avontuur gaat.

Blijf altijd op de hoogte van de allerlaagste prijs.

De game is nu verkrijgbaar bij de onderstaande winkels.

Bekijk ook prijzen voor PS4, Switch, Xbox One

Winkelprijzen Totaal
bol.com € 22,99
MediaMarkt € 22,99
Game Outlet € 23,89
Gameshop Twente € 24,88
Game Mania € 24,98
BookSpot € 25,99
Nedgame € 26,98
Steam € 29,99
Green Man Gaming € 29,99
Humble Store € 29,99

Alleen kan het algehele gevoel dankzij die co-op niet weg worden genomen en dat is dat LEGO Worlds als een wat afgeraffeld bouwwerk aanvoelt. Om nog maar te zwijgen over vreemde keuzes. We noemende het al: het vrij bouwen kan pas nadat je 100 bricks (waar je heel lang over doet!) gehaald hebt. En hoe zit het met dat dingen maken en online kunnen delen? LEGO Worlds is niet de nieuwe LittleBigPlanet, Super Mario Maker of Minecraft waar je naar hartenlust dingen online uitwisselt en andere creaties kunt uitproberen. Dus dat is niet goed uitgevoerd, maar de campaign is ook niet goed uitgevoerd. Daarmee stelt LEGO Wolds simpelweg teleur.

  • Maar 30 euro
  • Goede co-op ondersteuning
  • Verhaal weg
  • Geen duidelijke map
  • Pas werelden bouwen na 100 bricks
  • Framerate kakt in
Releasedatum 10 maart 2017
Genre Avontuur
Platform PC
Ook voor PS4, Switch, Xbox One
PEGI-rating 7
Serie LEGO
Publisher Warner Bros. Interactive
Developer TT Games
EAN 5051888227145

LEGO Worlds DLC ruim op tijd voor Halloween

Op 26 oktober 2017 - 3 reacties

Warner Bros, TT Games en de LEGO Group hebben vandaag de LEGO Worlds DLC uitgebracht. De DLC brengt een spookachtig thema naar LEGO Worlds en is verkrijgbaar voor 3,99 euro.

LEGO Worlds Monsters DLC release aangekondigd

Op 3 augustus 2017 - 1 reactie

Warnes Bros, TT Games en de LEGO Group hebben de nieuwe LEGO Worlds Monsters DLC release bevestigd. De eerste LEGO Worlds DLC is vanaf oktober verkrijgbaar voor 3,99 euro en zal een Halloween thema bevatten.

Reageer en Win LEGO Worlds voor Xbox One

Op 7 juli 2017 - 21 reacties

In onze rubriek Reageer en Win! maak je iedere week kans om mooie prijzen te winnen. Wij geven iedere week een game of andere leuke spullen weg die je met een toffe reactie op XGN.nl kunt winnen. Kijk snel wie de winnaars zijn van Puyo Puyo Tetris uit de vorige aflevering in de video hierboven!

LEGO Call of Duty gemaakt in LEGO Worlds

Op 6 april 2017 - 2 reacties

Een gamer met veel liefde voor zowel Call of Duty Black Ops als LEGO heeft de multiplayer map Nuketown nagebouwd in LEGO Worlds. Bekijk hier zijn LEGO Call of Duty creatie.

LEGO Worlds Preview - Een game om op te bouwen

Op 28 februari 2017

LEGO games zijn niet weg te denken uit de gamegeschiedenis. Van de allereerste LEGO Island game tot de LEGO Star Wars-avonturen, al zeker twintig jaar worden LEGO games uitgebracht. De nieuwste telg in de LEGO familie is LEGO Worlds. In onze LEGO Worlds preview kun je meer lezen over de game.

LEGO Worlds releasedatum aangekondigd door TT Games

Op 29 november 2016

TT Games, ontwikkelaar van alle LEGO games, heeft de LEGO Worlds releasedatum bekendgemaakt. LEGO Worlds zal beschikbaar komen in eind februari.