• Titanfall 2 (PC)
  • Releasedatum: 28 oktober 2016
  • PS4, Xbox One, PC

Titanfall 2 kopen voor PC

Titanfall 2 is de opvolger van de multiplayer shooter Titanfall. Deel twee is multiplatform en komt naar de PS4, Xbox One en PC.

Blijf altijd op de hoogte van de allerlaagste prijs.

De game is nu verkrijgbaar bij de onderstaande winkels.

Bekijk ook prijzen voor PS4, Xbox One

Winkelprijzen Totaal
bol.com Partner € 23,19

Het is duidelijk te merken waar de prioriteiten van Respawn lagen tijdens het ontwikkelen van Titanfall 2. Dit beeld lijkt bevestigd te worden wanneer je kijkt naar de lijst met achievements, waarbij er van de 50 achievements maar 3 toebedeeld zijn aan de multiplayer, die ook nog eens binnen tien minuten gehaald kunnen worden. Natuurlijk zeggen achievements niet alles, maar dit is toch wel opvallend weinig.

  • IJzersterke campaign
  • Frisse gameplay in singleplayer
  • Cosmetische aanpassingen in multiplayer
  • Multiplayer stelt enorm teleur
  • Alleen keuze uit standaard Titans
  • Minder ruimte voor mobiliteit in multiplayer
Releasedatum 28 oktober 2016
Genre Shooter, First-person shooter
Platform PC
Ook voor PS4, Xbox One
Serie Titanfall
Publisher Electronic Arts
Developer Respawn Entertainment
EAN 5030936116914

Beste gamelevels ooit gemaakt - Effect and Cause uit Titanfall 2

Op 11 augustus 2019 - 1 reactie

Ronddwalen door een gigantische open wereld is leuk, maar een doel of objectief hebben is wat je als gamer vooruitduwt; een legendarische schat of een wapen dat essentieel is. Levels en missies zijn belangrijk en daarom duiken wij in de geschiedenis van de beste gamelevels ooit. Deze keer een level uit Titanfall 2.

Titanfall 2 Ultimate Edition release aangekondigd

Op 2 augustus 2017

EA en Respawn Entertaintment hebben de Titanfall 2 Ultimate Edition release aangekondigd. Titanfall 2 kwam in 2016 uit en geeft fans nu de kans om meer content te ontdekken.

Titanfall 2 gratis beschikbaar met Origin en EA Access

Op 1 augustus 2017

Momenteel is Titanfall 2 gratis te spelen voor iedereen die EA en Origin Access heeft. Eerst was de game een demoversie waarbij enkele onderdelen van de singleplayer en multiplayer modi beschikbaar waren.

Titanfall 2 co-op horde modus is volgende week beschikbaar

Op 19 juli 2017

De Titanfall 2 co-op horde modus komt vanaf volgende week beschikbaar. Op 25 juli is het zover en dan kunnen gamers aan de slag met de in Titanfall populaire modus. De nieuwe gamemodus rolt via een gratis update uit over alle beschikbare platformen.

Titanfall 2 gratis uit te proberen deze week

Op 12 juni 2017

Heb je Titanfall 2 altijd al wel eens willen spelen, maar nog niet de kans gehad om deze titel op te pakken? Dan heb je geluk, want deze week is Titanfall 2 gratis te spelen op Xbox One, PlayStation 4 en PC.