DiRT 4 kopen voor PC

DiRT 4 is het gloednieuwe deel uit de bekende DiRT serie. Met deze game ga je aan de slag met gloednieuwe features, auto's en locaties!

Blijf altijd op de hoogte van de allerlaagste prijs.

De game is nu verkrijgbaar bij de onderstaande winkels.

Bekijk ook prijzen voor PS4, Xbox One

Winkelprijzen Totaal
Steam € 54,99
Green Man Gaming € 54,99

Al met al is DiRT 4 een volwaardig rallypakket. Het vindt de goede balans qua moeilijkheidsgraad en instapniveau tussen twee van zijn voorgangers en geeft daarmee gamers van beiden uiteinden van het spectrum de mogelijkheid om de game te spelen zoals zij dat willen.

  • Juiste balans tussen simulator en arcade
  • Your Stage werkt heel erg goed
  • Goede soundtrack
  • Fijne besturing
  • Veel auto's
  • Laat grafisch wat te wensen over
  • Geen WRC licentie
  • Extra omgeving of 2 had niet misstaan
Releasedatum 8 juni 2017
Genre Racing
Platform PC
Ook voor PS4, Xbox One
PEGI-rating 3
Serie DiRT
Publisher Codemasters
Developer Codemasters

Reageer en Win - DiRT 4 voor PS4, Xbox One en PC!

Op 6 oktober 2017 - 31 reacties

In onze rubriek Reageer en Win! maak je iedere week kans op toffe prijzen. Deze week geven wij DiRT 4 weg voor PlayStation 4, Xbox One en PC! Wil jij kansmaken op deze prijzen? Bekijk dan de video en wie weet scheur jij binnenkort de baan over!

DiRT 4 tips - Van beginner naar Colin McRae

Op 12 juni 2017 - 2 reacties

Het aantal rallygames dat elk jaar uitkomt is op één hand te tellen. DiRT is een gevestigde serie in deze tak van racen. Om je een handje op weg te helpen in de game geven wij deze vijf DiRT 4 tips!

Top 5 beste DiRT 4 features - Dit maakt de game zo goed

Op 9 juni 2017 - 1 reactie

De nieuwe DiRT is uit. Na een tussenjaar met DiRT Rally is er weer een nieuw deel met een cijfer achter de naam. Dit zijn de 5 beste DiRT 4 features in de game!

Voorbereiden op DiRT 4 - Zelf echt rally racen (video)

Op 8 juni 2017 - 1 reactie

DiRT 4 ligt vanaf 9 juni in de winkels. Om ons voor te bereiden op de game gaan we zelf het circuit op in grote - maar ook kleine - auto's. Tony laat zien hoe het moet in deze DiRT 4 reportage.

DiRT 4 launch trailer viert release

Op 6 juni 2017

De DiRT 4 launch trailer is vandaag uitgebracht. DiRT 4 komt op 9 juni uit voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Bekijk de launch trailer bovenaan de pagina.

Stevig racen in de Dirt 4 release event aftermovie

Op 2 juni 2017

Vanaf 9 juni kan iedereen weer eens ouderwets over de baan racen met een van de vele rallywagens die de game kent. Ter ere van de release zijn Matthijs en Tony naar Duitsland afgereisd om de game te checken en om zelf rond te rijden in een echte rally auto tijdens een Dirt 4 release event.