Warframe kopen voor PC

Warframe is een actievolle third-person shooter, waarbij je de strijd aangaat in een science fiction wereld, met high tech pantser en geavanceerde wapens.

Blijf altijd op de hoogte van de allerlaagste prijs.

De game is nu verkrijgbaar bij de onderstaande winkels.

Bekijk ook prijzen voor PS4, Switch, Xbox One

Winkelprijzen Totaal
Steam € 0,00

Soms heb je van die games waar je nog nooit van gehoord hebt, maar als je ze speelt ze eigenlijk best heel tof zijn. Warframe is zo'n game. De ontwikkelaar Digital Extremes werkt al een tijdje aan deze titel en nodigde ons uit om deel te nemen aan de gesloten bèta van het spel.

Lees de complete preview

Releasedatum 25 maart 2013
Genre Shooter, Third-person shooter
Platform PC
Ook voor PS4, Switch, Xbox One
Publisher Digital Extremes
Developer Digital Extremes

Warframe Switch release bekendgemaakt door Digital Extremes

Op 9 juli 2018 - 1 reactie

Er is een Warframe Switch release aangekondigd tijdens de jaarlijkse Warframe conventie. Met meer dan 38 miljoen geregistreerde spelers op andere consoles komt de game naar de Switch. Warframe is natuurlijk de free-to-play co-op shooter van Digital Extremes.

5 Dingen die je moet weten over de Warframe Plains of Eidolon update

Op 26 november 2017 - 3 reacties

Grijp je speer Tenno, we gaan naar Cetus! Met de Warframe Plains of Eidolon update kun je opeens veel meer dan alleen missies starten vanuit je ruimteschip. Wil je weten wat er allemaal mogelijk is, blijf dan vooral lezen.

Warframe PC passeert 5,5 miljoen gebruikers

Op 6 februari 2014

Ontwikkelaar Digital Extremes van Warframe heeft bevestigd dat zijn MMO shooter nu de 5,5 miljoen gebruikers is gepasseerd. Om het te vieren heeft Digital Extremes de twaalfde update van de game vrijgegeven. Hieronder een overzicht van de belangrijkste veranderingen.

PlayStation 4-versie Warframe krijgt update

Op 13 december 2013 - 2 reacties

De free-to-play game Warframe heeft vandaag een update gekregen en loopt daarmee nu gelijk aan de PC-versie. Spelers kunnen onder andere met een nieuw personage aan de slag en nieuwe wapens.

'Xbox One-versie Warframe hangt af van Microsoft'

Op 23 juli 2013 - 2 reacties

Of de free-to-play shooter Warframe een versie krijgt voor de Xbox One hangt volgens de ontwikkelaar Digital Extremes helemaal van de houding van Microsoft af tegenover indiegames.

Warframe komt naar de PlayStation 4

Op 6 juni 2013 - 1 reactie

Digital Extremes, de studio achter Warframe, heeft bevestigd dat de sci-fi shooter ook naar de PlayStation 4 komt. De game wordt een launchgame van het platform en net als de PC-versie een free-to-play game.