Op het moment vind je op Pathé Thuis voornamelijk bekende en grotere films. De streamingdienst wil meer klanten aan zich binden door ook Pathé Thuis Originals te brengen.

Naar Suriname met Pathé Thuis Original

De eerste Pathé Thuis Original zal begin volgend jaar al uitkomen. Deze film wordt eerst in de bioscoop getoond en wordt vervolgens online uitgebracht. Vooralsnog lijkt de film Suriname te gaan heten. Het gaat hier om een remake van een film die in 2011 al uitkwam. De film gaat om een drugsdealer die in Suriname wegduikt. In de film spelen veel namen die vooral bekend zullen zijn onder de jeugdige bioscoopbezoekers.

Bij hoofdrollen mag je denken aan rapper Josylvio, FunX-DJ Fernando Halman en oud-kickbokser Rodney Glunder. Ook doen Liza Sips, Fajah Lourens en Cyriel Guds mee aan de film. Op de website van Pathé Thuis is nog meer informatie te vinden over deze nieuwe originele film voor de streamingdienst. Met dergelijke films probeert Pathé Thuis de concurrentie aan te gaan met vergelijkbare streamingdiensten zoals Netlfix en Disney Plus.

Tijd voor filmplezier

Ben je nog op zoek naar vermaak terwijl je op deze film wacht? Eerder schreven wij al een special met daarin de 10 beste Pathé Thuis films. Wil je liever een film in de bioscoop zelf zien? Maandelijks publiceren wij een overzicht met de beste films die je in de nieuwe maand kunt verwachten. Zo is er een rubriek met de beste films van september 2019.