Tijdens een ruimtereis die duizenden mensen naar een nieuwe woonplaats op een andere wereld moet brengen, worden twee passagiers 90 jaar te vroeg uit hun kunstmatige slaap gewekt. Terwijl Jim en Aurora wennen aan het vooruitzicht dat ze de rest van hun levens aan boord van het ruimteschip door moeten brengen, beginnen ze voor elkaar te vallen. Maar dan komen ze er achter dat het schip in groot gevaar is...

Passengers is geregisseerd door Morten Tyldum, onder andere bekend van The Imitation Game. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Jennifer Lawrence en Chris Pratt.

Passengers tickets prijsvraag

In samenwerking met NBC Universal mogen wij 3x een pakket met tickets weggeven! Naast 2x tickets voor de film krijg je in dit pakket ook nog eens een toffe bijpassende drinkfles toegestuurd. Wil jij kans maken op zo'n pakket? Doe dan mee aan onze Passengers tickets prijsvraag door antwoord te geven op de volgende vraag:

  • Hoe heet de Amerikaanse televisieserie (lopend van 2009 tot 2015) waarin Chris Pratt de rol van Andy Dwyer speelde?

Stuur je inzending naar prijsvraag@xgn.nl, samen met je XGN gebruikersnaam, je voor- en achternaam en je postadres. Je hebt een week om je antwoord op te sturen, daarna krijgen de gelukkige winnaars bericht!