Foto: Josh Hallett

PlayStation 4 Pro

Al uitgekomen games

Voor de PlayStation 4 Pro zijn er zes speelbare games, waarvan er drie nog niet zijn uitgekomen. De games die al wel zijn uitgekomen zijn FIFA 19, Call of Duty: Black Ops 4 en Spider-Man. De drie games die nog niet zijn uitgekomen zijn Days Gone, Concrete Genie en Dreams. Een unieke kans om de games te spelen voor ze in de winkels liggen dus!

De enige PlayStation Exclusive die al is uitgekomen in dit rijtje is Marvel’s Spider-Man. Dit actie-avonturenspel draait om de gelijknamige superheld uit de Marvel stripboeken, Spiderman. Spider-Man werd erg goed ontvangen bij critici en werd ontzettend veel verkocht. In de eerste drie dagen na de release waren er al 3,3 miljoen kopieën van de game verkocht. Wij hebben een Spider-Man review gemaakt.

Waar we nog op wachten

Dan zijn er nog games die moeten uitkomen. Van Days Gone is de releasedatum al bekend, deze zombiegame zal namelijk uitkomen op 22 februari 2019. De betaversie van Dreams wordt tijdens de Paris Games Week voor het eerst beschikbaar, de releasedatum van deze sandbox-game is onbekend maar staat gepland voor ergens in 2019. Concrete Genie had oorspronkelijk dit jaar uit moeten komen, maar de releasedatum van deze game is nog steeds niet bekend.

Days Gone is een game waar veel mensen naar uitkijken in 2019. Het verhaal draait om Deacon St. John (ingesproken door Sam Witwer), het hoofdpersonage van de game. De game wordt ontworpen door SIE Bend Studio en wordt gepubliceerd door Sony Interactive Entertainment. De productie begon in januari 2015. Wij hebben een lijst met Days Gone feiten gemaakt.