Paper Mario Color Splash is precies geworden wat onze verstofte Wii U nodig had: een vrolijke, kleurrijke platformer die meermaals een lach op je gezicht weet te toveren. Dat komt voor een groot deel door de bijzonder grappig geschreven dialogen en de van papier en karton gemaakte levels die bij vlagen erg creatief in elkaar steken.

Zoals in bijna alle Mario-games, is Bowser opnieuw de aanstichter van alle ellende. Op de een of andere manier is ’s werelds beroemdste slechterik erin geslaagd de kleur uit grote delen van de wereld te zuigen. Aan Mario en zijn vriendjes de taak om Kleureneiland weer van kleur te voorzien en Bowser te laten boeten.

Dat gebeurt door de zes Paint Stars te vinden die Bowser heeft verstopt in alle uithoeken van het eiland. Deze gekleurde sterren worden streng bewaakt door Bowsers sterkste onderdanen. Alleen door slim gebruik van speelkaarten is er een kans tegen deze geschifte schurken.

Lees onze Paper Mario Color Splash review voor ons oordeel. Nu volgt een overzicht van de leukste Paper Mario Color Splash eindbazen.