One Piece: World Seeker is onderdeel van het One Piece Big Projects 20-jarig jubileum. Koji Nakajima, de Chief Producer van het bedrijf, heeft uitgelegd dat Bandai Namco de verwachtingen van de fans waar wil maken. Daarom heeft het bedrijf de beslissing genomen om de releasedatum van One Piece: World Seeker op te schuiven en extra tijd te gebruiken om het spel te optimaliseren.

Spellen uitgebracht voor One Piece: World Seeker

One Piece is een franchise met meerdere games. Denk dan bijvoorbeeld aan spellen als One Piece Unlimited World Red. Bandai Namco Entertainment Europe heeft beloofd dat One Piece: World Seeker nog beter en nog groter zal worden. Terwijl we wachten op het release van het nieuwe spel, kunnen we nog genieten van de oude spellen!

Wat is One Piece?

One Piece is een Japanse mangaserie en animeserie over de avonturen van Monkey D. Luffy, die een lichaam van rubber heeft. Hij is op zoek naar een schat waardoor hij de piratenkoning kan worden. Deze serie is ontzettend bekend en de meeste mensen die geïnteresseerd zijn in anime of manga kennen deze serie ook zeker.

One Piece: World Seeker zal beschikbaar zijn voor de Playstation 4, Xbox One en PC.