DOOM Eternal

Na de uitstekende DOOM game uit 2016 kon een vervolg niet uitblijven. Dit keer hebben de demonen hun zinnen gezet op de aarde en ze zijn begonnen met een grootschalige invasie. De bekende Doom Slayer komt naar de aarde om het helse gespuis voor altijd een enkeltje terug naar de onderwereld te geven. Zoals verwacht gaat dit gepaard met meer dan genoeg bloed en ingewanden om meerdere zwembaden mee te vullen.

DOOM Eternal zal het dubbele aantal vijanden hebben vergeleken met de eerste game, wat gepaard gaat met een gruwelijk nieuw element. Naarmate vijanden meer schade nemen zullen ze meer schade vertonen. Ook zal er een Dark Souls-achtige invasiemodus komen waarin spelers online de wereld van een andere speler kunnen binnendringen.

Panic Button, de ontwikkelstudio verantwoordelijk voor de port van DOOM, zal ook achter DOOM Eternal zitten. De studio staat bekend om hun wonderbaarlijke Switch-ports van moderne games. Alle signalen wijzen dus naar een duivels geweldige DOOM ervaring op de Nintendo Switch en één van de meest vermakelijke games in 2019!

DOOM Eternal komt ergens in 2019 naar de Nintendo Switch.