Hoe Nintendo E3 2018 kan winnen - Geef de fans waar ze om vragen

Switch aanbiedingen

Als laatste is het handig als Nintendo fikse prijsdalingen aankondigt. Wat heb je immers aan al die aankondigingen, als de games en consoles onbetaalbaar zijn. Momenteel kost het nog een flinke duit om aan de slag te gaan met de Nintendo consoles, dus een prijsverlaging van de Nintendo Switch is een welkom cadeautje voor iedereen die het apparaat nog niet in huis heeft gehaald en toch uitkijkt om te gamen na de Nintendo E3 presentatie.

Natuurlijk zou het ook een hoop mensen kunnen overtuigen als er een bundel met korting zou worden aangeboden. De concurrenten doen het ook met hun consoles: limited editions en bundels zijn bij PlayStation en Xbox One zeker niet nieuw. En Nintendo heeft in het verleden bij andere consoles en handhelds ook al succes weten te behalen door limited editions en verschillende bundels te brengen, zoals met de gelimiteerde Ocarina of Time 3DS.

Het grootste bewijs dat het werkt is nog wel de Wii. Heel veel mensen kochten de Wii om vervolgens maar één spel te bezitten. Dat spel was Wii Sports, wat gratis bij de Nintendo Wii zat. Een Switch met een nieuwe topper er gratis bij is dus meer dan welkom.

Wat verwacht jij zelf van de Nintendo E3 presentatie?