Hoe Nintendo E3 2018 kan winnen - Geef de fans waar ze om vragen

Fortnite Switch

Deze is misschien een wat vreemde eend in de bijt, maar er gaan geruchten rond dat er een Fortnite Switch-editie aankomt. Waarschijnlijk zal deze aankondiging, als het ooit gebeurd, worden gedaan in samenwerking met Epic Games. Een Switch-editie zou niet gek zijn, omdat Fortnite enorme populariteit heeft verkregen. De game is ook op zo'n beetje elk denkbaar ander platform verkrijgbaar: PlayStation 4, Xbox One, mobile en PC.

Met regelmaat worden er nieuwe updates voor Fortnite uitbracht, wat het spel levendig houdt. Het is zelfs zo levendig dat mensen massaal op zoek gaan naar Fortnite porno. Ja, mensen zijn gek en weten blijkbaar niet altijd wat ze met hun tijd moeten doen. Maar duidelijk is dat gamers ook gek zijn te maken voor een Fortnite Switch op de Nintendo E3 presentatie.

De vraag is of dit ter sprake zou komen in een Nintendo Spotlight. Het is natuurlijk ook aannemelijk dat Epic Games, als zoiets gebeurd, er zelf mee komt. Epic is namelijk zelf ook aanwezig op de E3 2018. Mogelijk staan ze daar om meer te tonen over de Fortnite crossplay, maar mogelijk ook voor release op een nieuw platform.