Nintendo E3 2018 vervolgen met Breath of The Wild 2

Het zou voor Nintendo ook geen verkeerde zet zijn als ze met een nieuwe The Legend of Zelda-titel aan zou komen. De kans dat dit gebeurt is nihil, toch zou het een bijzonder toevoeging zijn geweest. Eerder hebben we al mee mogen maken hoe Nintendo een bijzonder hype rondom Breath of the Wild wist te creëren. Tijdens ontstaan van de hype was het horen van 'nieuwe Zelda' al voldoende om gamers laaiend enthousiast voor de console te laten joelen.

Grappig genoeg lijkt het er wel op dat er een nieuw Zelda aankomt, ook al gaan we hier op E3 waarschijnlijk niks van horen. Zo zijn er eerder vacatures de deur uitgegaan waarbij mensen werden gezocht om aan de nieuwe Zelda te werken.

Gezien Nintendo met The Legend of Zelda: Breath of The Wild een flinke stap heeft gezet, is het niet aannemelijk dat Zelda op console snel nog een klassieke Zelda-game uit zal brengen. Als het niet met Breath of the Wild 2 (of hoe de game ook zal gaan heten) komt, dan zal dit voor veel gamers als een stap terug voelen.