Metroid Prime 4

Als eerste zou het voor Nintendo niet verkeerd uitpakken als ze de E3 begint met een game waar heel veel mensen naar uitkijken. Metroid is altijd een populaire franchise geweest en zodoende is het vrijwel zeker dat het opnieuw de harten van miljoenen gamers zal veroveren. In ieder geval is het al zeker dat Nintendo werkt aan Metroid Prime 4, omdat een logo van het spel tijdens de E3 presentatie van vorig jaar werd getoond.

Mits met de nieuwe Metroid goed wordt uitgepakt natuurlijk. De fans zijn erg gehecht aan hun games en zullen zich net zo hard tegen Nintendo keren als de nieuwe Metroid hen niet bevalt. Het bewijs werd al geleverd met Metroid Prime: Federation Force, want toentertijd hebben Metroid-gamers zelfs petities opgezet en ondertekend om de game per direct uit ontwikkeling te laten halen. Alhoewel Nintendo geen gehoor gaf, bleven de fans maar aandacht vragen voor hun mening dat de game teveel afweek van wat de ziel van Metroid inhield.

Maar een echte Metroid Prime voor de Switch, daar zullen de fans wel oren naar hebben! En als het geen Metroid is van Retro Studios zelf, dan is een Star Fox game net zo welkom.