Zou dit dan de eerste Fortnite season 8 teaser zijn?

  Het lijkt nog maar een aantal weken geleden dat het zevende seizoen van Fortnite Battle Royale begon. Toch lijkt het erop dat de eerste teaser voor Fortnite season 8 al is uitgebracht. Er is namelijk een verstopte ingang gevonden op het eiland onder Happy Hamlet.

  Gisteren verscheen daar ineens een gigantische ijsschots met maar liefst vijf miljard levenspunten. Alle voorwerpen die je in Fortnite Battle Royale kapot kunt maken hebben een aantal levenspunten. Voor een boom of rots ligt dit meestal rond de vijfhonderd, waardoor de spelers in de Fortnite community al snel doorhadden dat de ijsschots op het eiland iets speciaals was.

  De eerste Fortnite season 8 teaser

  Het was niet nodig, en overigens ook niet mogelijk, om de rots in één potje kapot te maken. Het werd al snel duidelijk dat alle potjes meetelden en dat er meerdere potjes nodig waren om de rots kapot te maken. Iedere keer wanneer er door een van de spelers tegenaan werd geslagen gingen er vijftig levenspunten van de rots af. In eerste instantie leek het dagen te gaan duren, maar binnen een dag was de gehele rots verdwenen. Hiervoor in de plaats kwam een afgesloten bunker. Het is nog niet duidelijk waar deze bunker voor dient.

  Maar de ijsschots op het eiland in het zuidwesten van de Fortnite Battle Royale map is niet de enige nieuwe feature na de Fortnite v7.20 update. Alle aanpassingen in de update kun je lezen in de Fortnite patch notes. Boven Polar Peak, een nieuwe locatie in Fortnite na de start van season 7, zweeft namelijk een ijzige bal. Ook het doel van de bal is nog onbekend. Wel is er een aantal spelers dat naar de ijsbal heeft toe gebouwd, maar wanneer je te dichtbij komt, wordt je scherm wit. Het lijkt alsof er grote dingen staan te gebeuren in het volgende Fortnite Battle Roylale seizoen, want dit kan wel eens de eerste Fortnite season 8 teaser zijn.

  Lijkt op teasers van eerdere seizoenen

  In het vorige seizoen was er een soorgelijke bunker in Wailing Woods. Na het begin van het nieuwe seizoen bleek dat de bunker een opening was naar een ondergronds stelsel in Wailing Woods. We kunnen nu alleen nog maar speculeren, maar er zou iets soortgelijks kunnen gaan gebeuren in het zuidwesten van de Fortnite map.

  Fortnite Battle Royale is gratis te spelen op de PlayStation 4, Xbox One, PC, Nintendo Switch, iOS en Android apparaten.

  Fortnite Battle Royale

  Verkijgbaar vanaf 26 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.