Zo krijg je de season 8 Fortnite Battle Pass gratis

  De nieuwste Fortnite update bracht een hoop veranderingen met zich mee. Twee dagen later dan normaal werden de Fortnite patch notes uitgebracht, maar daarbij had Epic Games goed nieuws voor de spelers. Iedereen kan namelijk een gratis Fortnite Battle Pass krijgen in season 8.

  Deze Fortnite Battle Pass mag je dan geen geld gaan kosten, maar dat betekent niet dat je helemaal niets ervoor hoeft te doen. Er zijn namelijk Overtime Challenges beschikbaar. Wanneer je alle dertien challenges voltooit, krijg je een aantal toffe cosmetische items en een gratis Fortnite Battle Pass. Hiervoor betaal je normaal gesproken 950 V-Buck en dit is omgerekend ongeveer tien euro.

  Een gratis Fortnite Battle Pass voor season 8

  De Fortnite Battle Pass is een soort seizoenspas, waarmee je toegang krijgt tot verschillende challenges. Hiermee kun je cosmetische items, zoals outfits, skins voor wapens en verschillende pickaxes vrijspelen. Zo zie je er net wat anders uit dan de andere spelers in Fortnite Battle Royale. Nu kunnen zelfs de spelers die liever geen geld uitgeven aan de gratis battle royale game een aantal nieuwe outfits vrijspelen.

  De Overtime Challenges zijn in vergelijking met de wekelijkse challenges zeker niet makkelijk. Je zult veel matches moeten spelen om alles te kunnen halen, maar daar heb je gelukkig nog wel even de tijd voor. Het einde van Fortnite season 7 is op 28 februari en de challenges zijn tot en met 27 februari te voltooien. Hier kun je lezen wat onze verwachtingen zijn voor de Fortnite season 8 features.

  Eerste Overtime Challenges

  • Verzamel 15 munten op Featured Creative Islands
  • Richt 500 schade aan met Pistols of Assault Rifles
  • Open zeven Chests of Ammo Boxes bij Motel of RV Park
  • Haal drie keer de top 15 in Duo
  • Herstel levenspunten door middel van een Campfire in drie verschillende matches

  De rest van de challenges worden de komende weken bekendgemaakt. In totaal zijn er nu vijf van de dertien challenges beschikbaar. Bekende leaker SrDabx heeft de rest van de challenges in de code gevonden. Let wel op: deze challenges kunnen nog veranderen.

  Dit artikel is op 29 mei 2020 bijgewerkt.

  Fortnite Battle Royale

  Verkijgbaar vanaf 26 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.